indirim ve raffle

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BΛTTŁΣFİΣŁD tarafından 5 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminim Yayından raffle kodu kazandım.
    bir öğeye yüzde 30 + indirim paketi + raffle kod bunların hepsini toplayınca yüzde 90 indirim mi geliıyor ?

2. En fazla %75 indirim oluyor ne yaparsan yap %75miş.

3. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

İndirim paketi, Öğe indirimi ve kod ile birlikte indirim en fazla yüzde 75 olabiliyor.

Keyifli forumlar.

4. atacanka

atacanka User

banada twichten kod geldi ne yapacağım ben

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

en ihtiyaciniz olan bir gun kullanin :D lazim degilse ihtiyac sahibi birine hediye edin.

6. atacanka

atacanka User

yok nasıl kullanacağım o manada sordum kuponlarda geçersiz diyor da

belki cerrah gelir kodla :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

Kodu ilk denediğinizde hata vermediyse kullanılmıştır. Eğer hata verdiyse o zaman bir yerde hatalı işlem yapıyorsunuz.

İyi forumlar.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

1 kez kullanana birdaha kullandirmiyordu sanirim daha once kazandiniz mi.belki ondan

9. atacanka

atacanka User

seyir defterine baktım işlem yok diyor anlamadım ki ne oluyor

10. Eğer kod kullanıldıysa tekrar denerken "Bu kod kullanılmış" gibi bir yazı çıkar. İçerik; 1 hafta vip + 1 günlük %30 indirim.

11. Merhaba ,

Konuya gerekli cevapların verildiğini düşünüyorum. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.