indirim+vip ile 2m uriye kaç zeta açılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 0(-_-)0[ons]0(-_-)0 tarafından 26 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. indirim+vip ile 2m uriye kaç zeta açılır? zetada şu an 5/2 havoc gidiyorum. ve kararsız kaldım pala toplamaktan da sıkıldım. indirim+vip ile 2m uriye kaç zeta açarım ve havoc fuller miyim?

2. Zeta , 1000 - 1500 GG Aralığı yapar ;

İndirimli fiyatta ; 100 GG ; 7000 Uridiumdur.

Buradan ; 2.000.000 / 7000 = 285 Küsür tutar.

100 * 285 = 28 500

Her bir kapı ; 1000 - 1500 GG aralığında açıldı dersek

Ortalama 22 - 27 Arasında şansına bağlı olarak kapı açılır.

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  3. StorMHawsK

StorMHawsK User

Selam; Benim duydugum miktar;
    100.000 uridium ile
    150.000 uridum arasinda kesinlikle şansa bağlıdir.
    (Tabi kapi açildiktan sonra gelen uridium ile dosyalar ve ganimet anahtarlari keyif.)

4. eğer kararlıysan 10 havoc olana kadar zeta aç derim mesela şanslısın 15 kapıda ful havoc oldu kappaya bas derim hercules fullemeyi deneyebilirsin

5. 2 gün önce zeta yaptım 0 uri vardı. kapı bittiginde baktım 49.000 uri olmuş. anahtar ve günlük dosyası hariç

ya şanslımıyım bilmiyorum. 5/2 şu an. 20/5 gibi şeyler yaşamak istemiyorum o yüzden uri ile açım diyom.

hm anladım. peki 22 kapıda havoc fulleme ihtimali nedir % üzerinden ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Eylül 2014
  6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Mesajlarınızı tek bir mesaj da yazmaya özen gösteriniz. Forum kurallarınca alt alta mesaj ayzmak yasaktır ve kötü görünüme sahiptir. Bu tip durumlarda eski mesajınızı editleyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. Bu konuda kesin cevap vermek zor , 10 Kapıda fulleyinde var , 40 Kapıda fulleyenide

Yüzde yönünde bir oran vereyim dersem de muhtemelen yalan olur

O Yüzden şansınıza bağlı diyelim

8. 21 kapıda 6 havoc gidiyorum.. Gerisini sen hesap et :)

9. çok kötüymüş be. uriyi geliştirmeye ayırayım bn o zaman. palaya devam. modum konu kilitlenebilir

10. Merhaba ,

Herkeste aynı olmuyor yani 15-20 kapıya tamamlayanlar olabilirken 30-40 kapıda tamamlayamayanlarda oluyor. Bu sizin şansınız mı yoska şansızlığınız mı artık bilemiyorum. :)

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.