İndirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dolma12345678 tarafından 23 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar kısa bir süre sonra 10.000.000 uridium alacağım. oyunda ulaşabileceğimiz en yüksek uridium indirim miktarı nedir % olarak?

2. MKS-705

MKS-705 User

istediğin kadar alabilirsn lakin paran ne kadar varsa dakorbit o kadar kapıyı açıyor ;)

3. indirim diye sormuştum %30 mu? vip+indirim paketi sanırım en fazla_?

4. MKS-705

MKS-705 User

o kullanırken oluyor harcarken uridum alırken indirim falnyok 182 tl mi ne 330 bin uri. o şekilde alrsn x3 de çekersin 990 bin uri gelir o şekilde kar edersin.

indirim paketi+ vıp %30 inidirim hakkı verir faket hesabındaki uriler ile marketten uriduım lı eşta aldığın zaman geçerli örneğin lf 3 10k uri ya indieim + vıp olr sana 7 k uri bu şeklde yararlanırsın başka şekilde yok hadi kolay gelsin saygılar dostum

5. x3 oluyor pazar günleri saat 8 de ne kadar uri alırsan 3 katı gelir mesela 10 bin uriyse 30bin uri

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bahsettiğiniz vip + indirim paketi uridium ile yapacağınız alışverişlerde işe yaramaktadır.Yani uridium satın alırken değil.

Uridium konusunda indirim paketleri şans eseri hesaplara tanınıyor.Ancak bir kullanımlık olduğundan sizlerinde almak istediğiniz miktar fazla olduğundan işinize yaramayacaktır.

Ancak şöyleki x3 saatlerinde alacağınız uridiumlar 3 katı geleceğinden yararınıza olucaktır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.