Öneri indirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ShApLy™**[ßĪĿØ] tarafından 31 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl bunuyorsunuz oyunuzu kulanınız

1. olsun

oy sayısı 8
    61,5%
  2. olmasın

oy sayısı 5
    38,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

viplik, indirim alana özel 24 saat geçerli .extra %30 indirim alacak toplam %60 indirim olacak.

fıkırlerınızıde belırleyın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2018
  2. Aria

Aria User

Dostum, biraz mantık yapar mısın?

Helix "1.200 mil uri çekti". yan 330 bin uri 4 katını...
    Senin %60 indirim ile "500 Bin uriye > 1100 Yeşil Anahtar Aldı
    1100 Yeşil anahtar Zeus günü açtı>
    Apis; 45/45
    Zeus; 20/45
    Zeus %60 indirim ile bu seviyede > 110Bin uriye satın aldı.

Kalan; 600 Bin uri
    Log dosyası alması gerek > 100 %60: 40x3(300); 120 Uri
    5500 log dosyası > Toplam 32-40 Agre ediyor.

Yeşil ganimetten çıkan lf4; 5-10 arasıdır.
    Adam yapacağı şey, lf4, geliştirmeler ve oil toplamak kaldı.

330 TL'ye full gemi oldu. Yani adam bunu alır internette satışa koyar, Sana 350'ye satar. +20 TL kar ile oyun içi döner.

Sana tavsiyem, eğer full değilsen, zeta yap, apis zeus tamamlar, lf4 yarılarsın. Sonra direk, kappa başla... oil vb günlük giriş ve vip +150 veren günden al. 1-2 ay'a elitsin.

Not; Günde 2 defa zeta açtığım gün oldu. Yani imkansız değil. Gece yarısı palla boş, yani seri seri toplarsan 8-11 saatte 2 kapı açılır.

3. gemı çogalsın ne güzel işte eziklerde fullenır zaten oyuncu yok o kadar darkorbitte yenılık gelıyor fazla kımse yetışemıyor bırakta ındırımde gelsın
    not darkorbitte gemı satma yasak

4. Güzel fikir beğendim, sen boş ver o 330 liraya çekerim şunu bunu yaparım diyenleri, 330 lirayla alınabilecek onlarca oyun varken adam daha lf4 fullenmemiş gemiyi 330 liraya satabileceğine inanıyor, neyse fikir güzel.

5. bence güzel fikır .ah böyle bişi cıksa özel günlerdede böyle bişi cıkarsada yine iyi

6. Aria

Aria User

Bu oyun o verilen paralarla dönüyor :D

Diğer konu, Günde 90 bin uri kasılıyor rahat bir şekilde. 8-10 saatte. Yani hiç değinmek istemem ama..

1 ayda 2 mil uri yapılıyor.

ben bu uriyi kasanlara indirim vurmasını istemem. Yani adam demiş %60 vursun. ben diyom, sana vuran botçulara vuracak, adam 2 mil uri var. Bir anda %60 görünce 1 dk durmaz alır. 1000 uri'de 600 kar yapar.

Bu demek, 1 alana 2 bedava gibi bir şey olmuş :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.