Destek İndirimli 1 Ay Vip Paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ⭐ṜĀPŦŌṜ⭐[ƘURƬ] tarafından 5 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şuanda oyuna yeni başlayanlar belirli görevleri yaptıkları zaman iki hafta ücretsiz viplik kazanıyor. Bu süre bitince 1 aylık vip paketi 7 türk lirasına satın alınabiliyordu. Bu kampanya şuan kardeşimin hesabında yok. İki haftalık vip paketi bitti. Benim hesabımda olduğu gibi bu paketi satın alıp sonraları için aylık ya da 6 aylık paketleri o zaman alacaktık.

Bu kampanya kaldırıldı mı ?

ASİKURT[AZAD] bunu beğendi.
  2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Aslında kalkmadı halen var ama her gemide etkin olmuyor.

Etkin olması da tamamen merkezle alakalı bir durum.

iyi forumlar.

3. İki hesabımda da olmuştu benim. Bu hesapta iki haftalık vip paketi etkin durumdayken 26,5 Türk lirasına 120 bin uri çekmiştik. Herhalde bunların parası var indirm paketi göndermeyelim dememişlerdir umarım :D Cevap için teşekkür ederim.

Son düzenlenen: 5 Şubat 2018
    OĞUZKHAN bunu beğendi.
  4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Öyle demezler. :) Benim kampanyamda daha dün değişti 150 bin uridium indirimim vardı 75 e düştü :) Ama fakirlik alamıyoruz halen :D

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.