İndirimli 330k Uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _01_ tarafından 12 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _01_

_01_ User

Merhaba,

Sormak istediğim konu arada bir oyuna ilk girişte ekranda beliren indirimli uridium paketi.Daha öncede böyle bir indirim gelmişti benim hesabıma ve her oyuna girdiğimde bu indirim mesajı görünüyordu bende bu şekilde x3 zamanına kadar indirimi bekletip x3te çekmiştim, geçen gün yine %50 indirimli uri paketi uyarısı çıktı oyuna girdiğimde bende tıklayıp acaba fiyatı ne kadar diye kontrol ettim, bundan sonra birdaha hiçbir şekilde indirim uyarısı görünmedi. x3 zamanına denk getirip almak istiyordum ama indirim paketi maalesef kayboldu. bunu kullanmak için yapabileceğimiz bir şey varsa yardımlarınızı bekliyorum.

İyi Çalışmalar..

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyundan çıkıp çerezlerinizi temizleyiniz ve açtığınızda yine çıkmadı diyelim o zaman farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.

3. _01_

_01_ User

maalesef işe yaramadı :( başka deneyecek bir yol var mıdır?

İyi Çalışmalar..

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyunuzu bir müddet kapatınız yeniden açtığınızda belki çıkacaktır eğer size verilen indirim paketi kaybolduysa yani artık çıkmıyorsa lütfen sorunu supporta açıklayın belki bir çözüm bulunabilir.

5. Merhaba ,

Farklı bir tarayıcı ile giriş yaparsanız çıkacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.