İndirimli uridium ile ilgili S.S.S

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™SıkıntılıGenç™ tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aslında yeni başlamadım ama buna benzer bir konuyu diğer tarafa açtığımda nedense buraya taşıdılar. neyse konu bu değil. 2 sorum var .

1- şu anda %33 indirimle 330 bin uri alma fırsatı var. Bunu x3te değerlendirsem ve 120 tl karşığında bunu kullansam x3 ile 990 bin uri olur mu ??

2- Bugüne kadar 30 bin vs. gibi indirimli urileri alarak 330 bine geldim ve bildiğiniz gibi sınır 330 bin. acaba bu bitince indirimli avantaj paketlerine yada tasarımlara %xx indirim gelir mi yada bu nasıl devam eder ?

2. Captivity

Captivity User

1- Ödeme yöntemin mega kazançlı saati kapsıyorsa yararlanabilirsin
    2- Bu sorunun cevabını tam bilmiyorum diğer arkadaşlar yazar ama tahminimce daha farklı uridium indirimleri gelir

3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Eğer indiriminiz kazançlı saati kapsıyorsa tabiki kullanılabilir.Ancak kapsamıyorsa sadece gösterilen miktar gelecektir.Diğer sorunuzdaki indirim için kesin bir bilgim yok.

Keyifli forumlar.

4. Ödeme yöntemi kredi kartı yani kapsıyo olması gerekir. ama indirim kapsayıp kapsamadığı hakkında bir bilgim yok buna nerden ulaşabilirim ??

5. Captivity

Captivity User

Ben sms ile ödemeyi kullandığım için bir bilgim yok ama kazançlı saat geldiğinde altındaki ufak yazıda 'havale ve ..... yöntemleri için geçerli değildir' diyor. Forumda öyle bir konu vardı biz link atamıyoruz modlardan biri yazarlar :)

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Kampanya kapsamınız içerisinde x3 saatinde uridyum alımı gerçekleştirirseniz indirim olacaktır.

Keyifli forumlar.

7. Teşekkürler konu kilitlenebilir.

Aksi bi durum olursa foruma yada supporta yazarım

8. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Forum ekibi olarak bizler teşekkür ederiz.Aksi durumlarda tekrar bizlere ulaşabilirisiniz.Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.