İndirimli uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kerem[Gazi] tarafından 8 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba. Bugün x3 te 3.5 TL ye 30.000 uri indiriminden uriyi çektim. Fakat sadece ilk satın alımda 30.000 U. Gelmiş diğer satın alımlarda 3.500 U. Üzerinden uriyi hesabıma aktarılmış. Yani 8 adet 30.000 U. Yerine 3.500 U. Satın almışım. Bu acaba 30.000 olarak düzeltilebilir. Mobil ödeme ile aldım. Şuan uriyi hesabımda duruyor eğer düzeltilemiyorsa benden 3.500 U. Luk alımları geri alıp paramı verebilir misiniz?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konuda lütfen support ile görüşünüz bizlerin sizlerin hesabına müdahale etme gibi bir yetkisi yoktur. Support ekibimiz incelemerini yaptıktan sonra size gerekli cevabı vereceklerdir.

İyi Forumlar

3. Supporta yazdım modum ama ben önceden 2 tane üst üste mobil ödeme ile aldığımda indirimli uriyi um ikisinde de verilmişti şimdi niye verilmedi onu anlayamadım oyunda bir sıkıntı mı var acaba

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Support size 48 saat içinde cevap vereceklerdir. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.