İndirimli Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geçen sefer %33 indirimli 150.000 uridium dan x3 saatinde 3 kere çekmiştim Şimdide %33 indirimli 330.000 uridium dan 6 kere almayı düşünüyorum

Anasayfamda çıkan ;

Bu indirimi uridiumdan sepete 6 kere ekleyip satın alsam bir sorun olurmu?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

6 tane satın almanızda bir sorun yaşamazsınız. Siz sadece ödeme yöntemiyle ilgili sorun görebiliyorsanız onları gidermeniz yeterli olucaktır.(Kara liste-Limit yetmemesi gibi)

İyi Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. Biri bana aşırı uri alırsam sıkıntı yaşayacağimi söyledi İndirimden aşırı şekilde yararlanmak bir sorun oluştururmu?

Hesabımın kara listede olmadığını biliyorum Uriyi kredi kartıyla alacaz Benim kredi kartım olmadığından başka birinin kartıyla akışverişi yapacağız Limit dediniz Kredi kartı ödeme limit falanmı?

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kredi katrını her alışveriş yaptığınızda farklı kartlardan yapıyorsanız bu sıkıntı olabilir. Ayrıca kredi kartınında alışveriş limitleri var ve kişiden kişiye değişiyor. Aşırı uri almanız sıkıntı yaşatmaz dediğim gibi diğer olaylardan dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  5. Konuyu dağıtmak olacak ancak bu kara liste ile ilgili bilgi edinebileceğim yer var mı? Kara liste nedir nasıl girilir? Uridium satın aldım diye neden kara listeye gireyim? Gibi sorulara yanıt bulabileceğim bir yer?

6. Merhaba ,

Karaliste'ye genelde alışveriş ve ödeme sorunlarından dolayı giriliyor. Mesela uridium aldınız fakat ücret darkorbit'e ulaşmadı işte bu tür durumlarda borçlu olur ve karalisteye girersiniz.

İyi forumlar.

7. Teşekkür ederim cevap için. O borç ödenmez isede yeni satın alıp gerçekleştiremiyoruz anlaşılan?

8. Merhaba ,

Bir çok imkandan yararlanamıyorsunuz diye biliyorum. Karalisteden çıkmanız gerekiyor.

Ödeme Karalisteden Nasıl Çıkarım?

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.