indirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CaneR_BeY tarafından 22 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CaneR_BeY

CaneR_BeY User

darkorbit indirmeli falan yapılacaktı, o iş ne oldu? adminler bu olayı merkeze bildirirler mi lütfen oyun çok kasıyor

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyuna giriş yaptığınızda , Ana sayfa da , Dükkan kısmında süren bir indirim zaten mevcut.

Oyunun kasması konusunda , Bu kasmanın sadece sizde olmadığından emin misiniz ?

Genel bir sorun olmadığını teyit etmeden , teknik ekibe bildiremeyiz.

Keyifli Forumlar

3. sanırım yanlış anladınız ındırmelı derken web den deil indirip kurabılecegımız demek ıstemıs arkadas o ındırıme gelınce su ana kdr gelen en ıyı sey ıns sonra yanlıslıkla getırdık demezler :)

4. CaneR_BeY

CaneR_BeY User

indirimden bahsetmiyorum, darkorbit bilgisayarlara indirilebilecekti, öyle bir fikir vardı daha 1.5 sene önce ve siz bu fikri merkeze ilettiğinizi söylemiştiniz fakat herhangi bir gelişme yok ve çoğu kişi bu fikre olumlu bakmıştı.

Oyunun kasması internetimle falan alakalı değil 7 senelik bilgisayar olunca ne yapsanız düzelmiyor. sadece o olayı merak ettim, 1 sene sonra yeni bilgisayar alıcam ve 2 senedir şu yeniliği bekliyorum...

O fikir uygulamaya konmaya çalışılıyor mu yoksa arada kaynadı gitti mi?

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sanırım yanlış okumuşum , Kusura bakmayın.

Sorunuza gelecek olursak ;

Dark Orbit ' in bilgisayara indirilerek oynanabilmesine dair bir çalışma mevcut değildir.

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 22 Kasım 2014
  6. Merhaba ,

İlk olarak bahsettiğiniz konu eski forumda kaldı. Yeni foruma geçildikten sonra benzer bir konu açıldı. Desteklerinizi yeni forumda açılmış olan Buradaki konudan devam ettirebilirsiniz.

Ayrıca bununla ilgili şu ana kadar bize gelen bilgi bulunmamaktadır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.