İnferno Pet tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Smoynmatss tarafından 27 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Smoynmatss

Smoynmatss User

kapıları yap şansı yakala demişte 7 epsilon 1 kappa 1 zeta 1 delta yaptım dünyanın urisini harcadım halen gelen giden yok ?

Bu şans bağlamının cok dışında imkansıza yakın bişey sanırım ? Bir pet tasarımı için 60 TL mi verelim illa ?

1 milyon uri harcadım halen kapı yapıyorum halen infernoya ait bir şey göremedim, verdiğimiz urinin karşılığını alamıyoruz, merak ediyorum yapıp da alabilen varmı bu ara inferno peti

2. ateistkeci

ateistkeci User

Tamamen şansa bağlı bir durum arkadaşım 1 Kappa yapıp aldığını söylemişti :p

3. valla bende aldım perşembe günü zeta dan düştü

4. Aliens

Aliens User

Karşılığını alıyorsunuz, her zamanki ödülleri alıyorsunuz. Tasarımlar kozmetik ve şansa bağlı. Sırf bunun için Uridium harcamış olsanız dahi zararınız olmuyor. Kapılar halen değerli ödüllerini veriyorlar çünkü.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Belirttiğiniz durum şansınızla alakalıdır. Tek kapıda da tasarım düşebilir, belirttiğiniz gibi bir çok kapı yapıp düşmeye de bilir. Ayrıca verdiğiniz uridiumun karşılığı olarak kapının ödülleri gelmektedir. Sadece belirtilen bonus ödül şansınıza bağlı olarak gelmemektedir.

İyi forumlar.