Inferno

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALONE_WOLF_☾☆ tarafından 26 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Inferno pet tasarımını( inferno cyborg pet dizayn degil normal inferno pet) nasıl elde ederim. Kullanmak istiyorum oynayış tarzımdan dolayı gemimde inferno tasarimi kullanmak istemiyorum, teşekkürler.

Luminous bunu beğendi.
  2. Tpehlevan

Tpehlevan User

Sana katiliyorum arkadaş inşallah kutular yenilenirse inferno peti koyarlarda bizde kutu açariz sesimizi duyur Almanya ya modum

Luminous bunu beğendi.
  3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Geçen günlerde @Tpehlevan üyemizin de bu doğrultuda bir isteği olmuştu. İlgili birimlere bu isteği ilettik. Gelip gelmeyeceği konusunda son karar merkez ekiptedir.

Konu forum raporlarına eklendiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar dilerim.

Ekleme: K&M Ganimet Kutusu Güncellemesi [Nisan 2020] bu konu çok hoşunuza gidebilir.:D Siz değerli üyelerin istekleri anında raporlarımıza eklenmektedir. Oyuncuların hoşuna gidebilecek veya oyunu daha güzel bir yer haline getirebilecek tüm fikirleri DO TR ekibi desteklemektedir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Nisan 2020
    Tpehlevan bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.