İngilizce İşletim Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .KâPGâÑKâĞâÑ.[61] tarafından 14 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kullandığım işletim sistemi ingilizce olduğundan dolayı dil seçenekleri felan komple ingilizce Q klavyeye göre. Ödeme seçeneklerini de otomatik Dolar cinsinden gösteriyor.
    Trabzon da yaşıyorum. Bu sorunu nasıl düzelteceğim.

2. G_s_G_s

G_s_G_s User

Suporta yaz kımlık falan ısteyeckler senden uzun ıs suporta yaz 1 2 aya kadar anca cozerler

lllecelll bunu beğendi.
  3. iyide neden kimlik istiyorlar ki?
    Benim oynadığım sunucu TR4. Yabancı sunucuda oynamıyorum.

4. -Star-

-Star- User

Kimlik değil de ikametgah belgesi istiyorlar diye biliyorum.Moderatörler daha iyi bilir aslında onlardan cevap bekle.Destek birimi ile iletişime geçmeyi de deneyebilirsin.

5. G_s_G_s

G_s_G_s User

Sıtemlerı ole nufus cuzdanı fotokbını ve ıkametgah bılgılerı ısteyeckler tc kımlık numaranı sakla falan dıyckler suporta yaz 2 3 aya cozeckler

6. işin komik tarafı şu ikinci bilgisayarımda türkçe işletim sistemi var. Onunla ödeme sistemine girince fiyatlar TL gözüküyor.

7. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

tr supporttan bi cacık olmaz

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  8. HackTroj

HackTroj User

Çok basit oturduğun ikahmati gönderion supporta TR fiyatı oluyor pazartesi olur ancak

9. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

yahu adamın nereden giriş yaptığını tespit edebiliyorlar. ikamet adresini verelim kimliğimizi yollayalım. oldu olacak annemizin evlenmeden önceki soyadını verelim? başka??

10. helebidur2

helebidur2 User

uşağum lazca yaz onlar anlayayi

11. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Açıkcası ödeme sayfası işletim sisteminin diline göre değişmiyor. Sadece VPN kullananlarda oluyor. İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım. Arkadaşlarımızda size yardımcı olmuş Destek ekibine aynı sorunu anlatın sizden birkaç belge isteyecekler. İşlemleri doğru şekilde yaparsanız sonuca ulaşırsınız.

İyi Forumlar.

12. Böyle saçma iş mi olur. Aynı gemiden TR2 ye bağlanıyorum ödeme sistemi TL cinsinden. TR4'e bağlanıyorum Dolara dönüyor.

13. lllecelll

lllecelll User

doğru söylüyor arkadaş :D:D

14. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

VPN kullandığınızda hangi hesaba girdiyseniz o hesap ödeme şekli değiştirir. Yaşadığınız olay gayet doğal.

Konu Kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.