İninal Kart ile Ödeme Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 8girax8 tarafından 26 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 8girax8

8girax8 User

Arkadaşlar bugün 3:53 te yaptığım 134,90 tl lik uridium alışverişimde kartımdan para çekilmesine rağmen hesabıma uridium yatırılmadı. Support a başvurduğumda ise birçok denemeniz sonucunda bloke oldu falan yazdı. Yanlış girmedim, kayıtlı olan kredi kartımı kullanmaya çalıştım 4 kez sorunla karşılaşıldı dedi ben de yeniden doldurdum 2. sinde kabul etti parayı çekti fakat uridium gelmedi. Nasıl uridiumumu alabilirim?

Evet sorun hala devam etmekte, uridiumum gelmedi. Supporta yazdığımda işleminiz gerçekleşmemiş, paranız bize gelmemiş diyor fakat ininal geçmişimde darkorbit 134,90 tl hesabımdan eksildi. Sorunumu umarım birileri dikkate alır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Şubat 2018
  2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

İninal ile görüşme yaparak sorununuzu iletiniz. Sorununuzu İninal çözemezseniz görüşmenizi supporta aktarmayı denemenizi tavsiye edebilirim.

3. 8girax8

8girax8 User

İninal'de para gönderimi yapıldığı yazıyor. Support ise para gönderilmedi yazıyor...

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bir dekont ile destek ekibimizle konuşurmusunuz. Mutlaka ininal hesabınızdan dekont veya para gönderimi olduğuna dair bir belge vardır.

İyi Forumlar.

5. 8girax8

8girax8 User

Evet ininalden kullanım detayını, telefonuma gelen şifre mesajıyla birlikte destek ekibine başvurdum fakat olumlu yanıt gelmedi. Yanlış şifre veya herhangi bir şey girmememe rağmen bloke edildi yazmışlardı, şimdi ise para bize ulaşmadı yazdılar. Umarım sorun çözülür

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Destek ekibine yazdığını bilet halen açık ise iletişimi koparmayın daha detaylı anlatın, bu sorunun mutlaka bir taraftan düzeltilmesi gerekiyor.

İyi Forumlar.

7. ___Nemo___

___Nemo___ User

BU TEROR KAPISI NE ZMAN GELCEK

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda tamamı büyük harflerile mesaj yazmayınız. Bunu başka konuda da sordunuz cevap verdim, belli değil forumu takip edin duyurulur.

Başka konulara bu soruyu sormayın. Eğer bir sorun var ise ve sorun ile ilgili aynı konu açılmamışsa yeni konu aç yaparak sorunu sorarsın.

İyi Forumlar.

9. 8girax8

8girax8 User

Benim ininal ile ödememde bir sıkıntı çıkmıştı ve hala düzeltilmedi.
    Support hep aynı şeyleri yazdığı için farklı yerlere mesaj attım bugün bir mesaj gelmiş ve atan bu
    Bigpoint Customer Service <customercontact@customerservice-bigpoint.com>
    benden dekont istedi ininal için ben de cevapladım. Sonra E mail hesabıma 10 saat önce almanyadan birinin girmeye çalıştığı bilgisi geldi ödediğim param ile hak ettiğim uridiumları alacağım derken dolandırılmam değil mi? Bu size ait bir e mail değil mi?

Uridium um hala gelmedi, support un hangisi olduğu hakkında bir fikrim yok. Supporta mesaj yazamadığım için resim yollayabildim 2-3 kere fakat hep aynı yanıtı verdi... Nerden mesaj atabileceğimi öğrenebilir miyim?

10. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Sorun yaşadığınız hesaptan BURADAKİ konuda belirtilen adımları uygulayarak mesaj gönderiniz.

Ve ayrıca sakin olun gerekli incelemeleri yapıp hakkınızı verirler. Sürekli destek ekibine mesaj atarsanız sizinle ve diğer arkadaşlarımızla ilgilenmeleri olanaksız olur lütfen bekleyin verilen cevaplara uygun şekilde ilerleyin.

İyi Forumlar.

11. 8girax8

8girax8 User

Çok teşekkür ederim. Kolay gelsin.

Bugün öğle civarların destek ekibinden mesaj gelmiş, 10 dakika içinde 10 deneme yaptığımı, sistemin bunu tehlikeli algıladığı için para ödemesinin olmadığını yazmışlar. Ben de denemelerin yanlış girilme yüzünden değil sistemde hata yazdığı için tekrarladığımı, avantajın süresi bitmesin diye tekrar tekrar deneyip hatta en sonunda kayıtlı olan kredi kartımdan bile vazgeçip tekrardan bilgilerimi doldurup satın almaya çalıştığımı söyledim. Umarım olumlu yanıt gelir. Elimde ininal hesabından düşen para, ödeme tarihi, gelen şifre dahil her şey var fakat sorun devam etmekte.

Destek ekibinden cevap yok, sorun devam etmekte.

İninal iade işlemini gerçekleştirdi. İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Mart 2018
  12. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Sorununuzun düzeltilmesine sevindim. Umarım bir daha karşılaşmazsınız. :)

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.