İninal Kart

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 26 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Arkadaşlar merhaba
    1) ininal kart nasıl kullanılıyor?Ödeme seçeneği olarak neyi seçmeliyim?
    2)İninal kartı nerden nasıl satın alabilirim?
    3)İninal kart mega happy hour da geçerli olur mu yeni gelen herkül yarasa gg indiriminde geçerli olur mu uridium çekersem?Birde bana özel 150k uri 60tl bu da geçerli olacak mıdır ininal kart ile?
    Lütfen bilen arkadaşlar yorum atsın.Adminlerden cevap bekliyorum kıyamet adminim biliyor sanki bu konuları :D
    Şimdiden teşekkürler

2. Aynen kardeşim bende ininal kart olayını merak ediyorum ininal kart ile darkorbitten alışveriş yapabilir mıyız ?

Birde ininal kartı migros ve pttden alınıyor diye biliyorum 5 tlmi ne ücreti vardı en son

3. Merhabalar;

İninal kartı PTT,MİGROS,TANSAŞ da satışı olduğunu biliyorum 5tl ücret karşılığı satın alıyorsunuz ve içini istediğiniz miktarda para yatırabiliyorsunuz.
    Fakat bu kart ile x3 saatinde alış veriş yaptığınız zaman indirimlerden faydalanabilirmisiniz bilmiyorum.
    Bunun yerine size Paysafecard almanızı öneririm Darkorbitte alışverişde ödeme seçeneği olarak mevcuttur ve tüm etkinliklerden yararlanabilirsiniz.

İyi forumlar.

senberk99 ve •*Sehzade*• bunu beğendi.
  4. senberk99

senberk99 User

Peki modum öncelikle teşekkürler bu kartı nerden alabilirim ve de 18 yaşından küçük olduğumu belirteyim?

5. Merhabalar;

Paysafecard'ın kendi sitesinden veya supporttundan güncel satış noktalarını öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

senberk99 bunu beğendi.
  6. senberk99

senberk99 User

Peki 18 yasindan kucuk olsam da alabiyor muyum bu karti bilginiz varmi?

7. Merhabalar;

Elimizde malesef çok ayrıntılı bir bilgi yok malesef ne desem yalan olur fakaat paysafecard'ın iletişim bilgilerinden ulaşıp oradan daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz.

İyi forumlar.

senberk99 bunu beğendi.
  8. senberk99

senberk99 User

Tesekkurler fakat kilitlemezseniz sevinirim biraz daha sorularim olabilir

9. Merhabalar;

Kusura bakmayın biraz geç oldu ama Paysafecard ile ilgili daha fazla bilgiyi buradanda bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

senberk99 bunu beğendi.
  10. senberk99

senberk99 User

Ne demek adminim tesekkurler bi sorum daha var siz hic kullandinizmi bu karti?Aciklamada yok 10€ 5€ diyor tl olarak yukleme yapiliyor mu nedir bu kart

Son düzenlenen: 26 Haziran 2015
  11. Merhabalar;

Daha önce alışveriş yapmadım genellikle mobil ödeme yöntemi benim için yeterli oluyor:).

İyi forumlar.

senberk99 bunu beğendi.
  12. Şimdi arkadaşlar ininal konusuna açıklık getirelim bu kart ile x3 + kampanya hediyeleri geçerli oluyor mu olmuyor mu

13. senberk99

senberk99 User

Napcam ben yaa:( ininal gecerli mi anlamadim onuda master carda basinca ininal cikmiyo..Ayrica baska yontem bilen varmi yas sorunu olmayan¿

14. ygafff

ygafff User

Bu Konuda Ben Yardımcı Olayım.İninal Karta Sahibim.5 Tl Bir Ücret Karşılığı Satın Alıyorsunuz.Ondan Sonra Ing Bank,Ptt Veya Migrostan İçine Para Yüklüyorsunuz. Bunun Ardından Darkorbite x3 Saatinde Giriyorsunuz Uridiumunuzu Çekp Hediyenizi Kapıyorsunuz Bu Kadar.Ben Pazar Günü Herculleri Fulleyecem :) Ayrıca Kesinlikle Yaş Sıkıntısı Yoktur.5 Yaşında Çocuk Bile Bankaya Gidebilir,Para Yükleyebilir.

Umarım Yardımcı Olmuşumdur. :)

15. Oh be içim rahatladı valla da arkadaş yukarda ödeme yerinde master cardı secince ininal çıkmıyor demiş onu nasi yapcaz

16. ygafff

ygafff User

Başka Sorunuz Var İse Yardımcı Olabilirim. Yaklaşık 1.5 Yıldır Kullanıyorum İninal'i.

senberk99 bunu beğendi.
  17. senberk99

senberk99 User

Hemde oyle bi yardimci oldun ki tesekkurler benim bi sorum daha var bu karti nerden alabilirim ve icine para yuklemek icin gidebileceg baska bi yer daha varmi?

18. Hacı kartı almak için pttye veya migrosa gideceksin içine para atmak içinde migros ptt pttmatikden oluyo

senberk99 bunu beğendi.
  19. ygafff

ygafff User

Bu Kartı Dianar,Migros Tan Alabilirsiniz.Yada İnternettende Getirebilirsiniz.
    İçine Para Yüklemek İçin Migros,Ing Bank Ve Atmleri,Ptt Bank Ve Atm'leri Kullanılabilir.
    Diğer Soruda Uridium Alırken Kredi Kartı İle Devam Et Butonuna Tıkladıktan Sonra Oradan Mastercardı Seçip Yönergelere Uyuyorsunuz.

Başka Sorunuz Varsa Yardımcı Olabilirim.

20. Usta çok teşekkürler harbiden rahat yatabilirim :D birde yeni başlayanlarda benim açtığım ne almalıyım konusu var onada bi el atsan süper olur :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.