Destek Inınal kart

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●ωнιтє_∂єѕтяσуєя_я™ tarafından 24 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugun ınınal kart aldım ve kartın üzerinde isim soyisim yazmıyor darkorbit alışveriş yaparken kart sahibi yerine . isim soyisim olarak ne yazacam ? kullanan arkadaşlar veya mod larımdan biri yardım edebilir mi

2. muslap38

muslap38 User

bide bu kartın avantajları neler arkadaşlar bilen varsa söyleyebilirmi

3. Merhabalar;

Supporta yazarsanız size ayrıntılı bilgi vereceklerdir.
    İninalkart herhangi bir kişisel bilginizi vermeden kredi kartı gibi kullanabiliyorsunuz tek farkı kullanabilmek için kartın içine önceden para yüklemiş olmanız gerekiyor.
    İyi forumlar.

4. konuyu kilitlemeyin başka oyuncular yazar belki

5. WolfWar

WolfWar User

Bende bu kart var istediğini sorabilirsin alalı 2 sene oldu gayette memnunum :)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Arkadaşlar İninal Kart , Bildiğiniz Kredi kartıdır.

Bu Kartı Kredi Kartından ayıran iki özellik vardır.

Kredi Kartları , yani Visa olanlar ile Limitiniz kadar alışveriş yaparsınız ve her ay düzenli bankaya ödemesini yaparsınız.

İninal Kartta ise , Karta ne kadar yükleme yaparsanız , O kadar alışveriş yapabilirsiniz.

İninal Kartı kullanırken , Kredi Kartı Markasını Visa olarak değil , Master Card olarak seçmeniz gerekiyor.

İninal Kartın üzerinde zaten İsim ve Soyisim yazmaz. Kart Kime aitse onun adını ve soyadını girmeniz gerekiyor.

Kart size ait değilse , Kendi kartınızı alın yada Kart Sahibini bulun

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
  7. internetten alışveriş yapınca ay sonunda falan ev adresine fatura filan geliyor mu şu kadar yüklendi ve şu kadar harcandı diye :) ?

8. WolfWar

WolfWar User

Hayır bana şuana kadar hiçbir fatura gelmedi :)

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Eve fatura geleceğini sanmıyorum.

Haddime düşmez , Ama bu işi birilerinden gizli yapıyorsanız , bu pek doğru bir şey değildir.

Başka sorunuz yok ise kilitlenmesini isteyebilirsiniz

İyi Forumlar

10. WolfWar

WolfWar User

Modum sanırım ailesinden gizli almış :D Fakat benimkide ailemden gizli ama en kısa sürede söylemeyi düşünüyorum :D Gerçi birşey demezler ama yinede olsun biz işimizi sağlama alalım :D

11. Cevap veren herkeze teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Kimin ne yaptığını sorgulamak bana düşmez. Herkes ne yaparsa , kendine yapar.

Ben sadece doğru olmadığını belirttim. Gerisi kendisi hür iradesi , kendi kararı

İyi Forumlar

Merhaba

Biz teşekkür eder , İyi Forumlar dileriz

Kilitlenmesi uygundur

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.