İninal kart

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RobinKudin tarafından 26 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RobinKudin

RobinKudin User

bir ininal kart alıp gezgin paketi alacaktım kartta 230 tl var ama diyor ki işlem sırasında bir hata oluştu kart sahibinin adına İNİNAL KART yazıyorum olmuyor neden ben bir yerde yanlış mı yapıyorum

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde açmış olduğunuz konuların başlığının "Admin Yardım, Acil" vb. başlıklar olmaması gerekmektedir. Bu nedenle başlığını tarafımca düzenlenmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

Kart sahibinin adı kısmına kart sahibinin adını yazmanız gerekmektedir. İşleminizi bu şekilde gerçekleştirmeyi denediniz mi? Ayrıca kart ile ödeme yöntemlerinden "kredi kartı ile öde"yi seçmeniz gerekmektedir.
    İninal Kart hakkındaki bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. RobinKudin

RobinKudin User

Evet kart sahibinin adına İninal yazdım ayrıca kartı bugün almıştım o yüzden aktifleştirme diye bir işlem olduğunu bilmiyordum ininalın resmi sitesine girip kartımı aktifleştirdim sorunum çözüldü Umarım rahatsız etmemişimdir

Minerva ve .Paradoks. bunu beğendi.
  4. benzales

benzales User

Kart sahibinin diyor yani kullanmış olduğunuz kart kime ait ise onun ismini yazacaksınız.

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Rahatsız etmek olur mu hiç :) Sorununuzun çözülmüş olması nedeniyle konunuzu kilitliyorum. İyi eğlenceler diliyorum size:)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.