ininall kart ve kodunu aldın mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lamalakamala tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ininall kart ile uridium çekilebiliyor mu? İninall karta en fazla ne kadar para yüklenebiliyor?

bir de kodunu aldın mı diye bir şey var ordaki kodu nerden bulucam ve kodu buldum diyelim bu yüzde 30 indirim 1 gün mü geçerli yoksa vip gibi 1 hafta mı geçerli?

2. Merhaba,

%30 indirim bir günlük kullanım süresine sahiptir.
    Ayrıca 7 günlük vip veriliyor diye biliyorum.

İyi Forumlar

3. peki bu kodu nerden alıcam ve bu kodu şu an saklasam 1 ay sonra kullansam geçerli midir?

4. Merhaba,

Forum içinde uygulanan bir uygulamadır bu yüzden çok hızlı tükeniyor kodlar bekletme şansınız olmayacaktır hatta denk getirip almanız bile sizin için büyük bir şans olucaktır.Aktif ve hızlı olmanız ayrıca ayrıntıları bilmeniz gerekiyor.

Burada ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

5. buraları okudum daha önce fakat burada kodun şeklinden bahsediyor ödüllerinden bahsediyor, nerelerde olduğu yazmıyor, her gün yeni bir konu açacağız diyor kod için bu ne demek anlayamadım? yeni konu açınca adminler girip hemen kod mu arıcaz içinde?

6. Merhaba,

Linkte en aşağıda verilen konular kısmında konu link olarak belirtildi.
    Anlaşılan ayrıntılı bakmamışsınız.

İyi Forumlar

7. İninal kartla ilgili soruya kesin bilgisi olan yöneticilerden bende cevap bekliyorum. Ama kesin bilgi lütfen :)

8. aynen bi de o sorunun cevabını alırsak çok iyi olcak

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İninal Kartlarda normalde Bakiye sınırı yoktur. İstediğiniz kadar yükleyebilirsiniz , Ancak Kart Sahibinin yaşına bağlı olarak bazı kısıltmalar olabilir. Bununla ilgili bilgiyi İninal Müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

İkinci Olarak İninal Kart ile alışveriş yapabilirsiniz. Ödeme yaparken Normal Kredi Kartı ile Ödemeyi seçip , İninal Kartınıza ait bilgilerinizi girin. Devamında Kartınızda yeterli bakiye olması durumunda sorunsuz bir şekilde gerçekleşecektir.

Keyifli Forumlar

10. ozanoka

ozanoka User

ininal kartla bynogame gibi sitelerden çekebilirsiniz ayrıca 23-27sine kadar yaparsanız paranızın yüzde 50si iade edilir

11. Nasıl yani 330 bin uridiumu 90 liraya mı alabiliyoruz yani ? Bynogame üzerinden yapılan alışverişlerde mi geçerli bu ve kaynak neresi ?

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

ByNoGame sitesine girerseniz görebilirsiniz. Ama %50 para olarak alamıyorsunuz site içerisinde kullanılan bonusa ekleniyor. Ayrıca belli bir limiti de vardır. Lütfen bilgi edinmek için ByNoGame sitesine giriniz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.