İnşaat ustası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-Tuğçem-. tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, Başarılar bölümünde bulunan,
    ''İnşaat ustası
    4-1, 4-2 veya 4-3 haritalarından birindeki bir Klan Savaş İstasyonuna bir modül yerleştir (sadece Hakimiyet Etkinliği sırasında tamamlanabilir!)''
    görevini bir türlü yapamıyorum.Etkinlik sırasında iki defa 4-1 haritasına klan savaş istasyonu kurdum.Üstelik harita bizimken.Yanlış bir şey mi yapıyorum?

2. Merhaba ,

Şu anda net birşey demek zor çünkü görev açıklamalarında başka ayrıntı var mı bilemiyorum. Fakat harita sizin şirketinizdeyken kurmanız gerekiyor olabilir.

Görev açıklamalarını dikkatlice okuyunuz.

İyi forumlar.

3. Cloud

Cloud User

Bizde bilmiyoruz herhangi net bir açıklama yok

4. Merhaba ,

Önceki mesajımda dediğim gibi gözden kaçan bir ayrıntı olabilir. Görev açıklamasını ve sizden istenenleri dikkatlice tekrar okuyunuz.

İyi forumlar.

5. Bir arkadaşta daha sendeki sorunun olduğunu okudum, sanırım ya görevi yanlış okuyorsunuz ya da sistem kaynaklı bir sorun.

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bir fikir olarak belirtiyorum, siz KSİ tamamını kurmuşsunuz orada ise modül yerleştir diyor. İhtimalde olsa bundan kaynaklı olabilir. KSİ başkası kursun fakat içerisinde sizin yerleştirdiğiniz modül bulunsun. Deneme imkanınız var ise birde bu şekilde deneyiniz. Daha net cevap almak isterseniz support ile iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. Deneyeceğim teşekkür ederim.Sorun devam ederse support ile iletişime geçeceğim konu kilitlenebilir teşekkürler.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.