İnsanlar neden emek verip kasmaktan kaçıyor?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve serhat1905balta tarafından 9 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. çünkü oyun p2w ya paran olucak güzel gemin olucak yada botla 7/24 kasılıp 1 seneye güzel bir gemi yapbilirsin yoksa bu oyundaki görevlerle etkinliklerle falan gelişiceğinizi sanıyorsanız daha çok beklersiniz :p

2. oyuna aylık 50 tl atarak bile gelişebilirisn
    1 sene degil aylık 50 tl ile bilgi birikimi ile 3-4 ay

3. Venom + 8 Iris bir gemiye sahiptim.

Sadece 2 ayda: (Günde maksimum 3 saat ile.)

1- Apis aldım.
    2- 10 Zeta açtım.
    3- Havoc tamamlandı.
    4- Asteğmen oldum.
    5- Çoğu tasarımı elde ettim.
    6- Çoğu uçuş düzenini elde ettim.

Ve 35-40 adet "LF-4 Lazer Topu" toplayabildim.

Daha fazla yazmak isterdim ama şuanlık aklıma gelenler bunlar. Sadece aylık olarak "V.I.P Paketi" alıyorum, o kadar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. Zan-zun

Zan-zun User

ben bot kulanan kisilere kizmiyorumki izin verene kiziyorum

oyun pahali her gun birsey cikiyor insanlar ne yapsin
    bot bann en son boyuk bann lama yaptilar 2013 de aradan 6 yil gibi Zaman gecmis hala tarama yapiyorlar :DDD
    darkobrit 2008 2013 arasi cok iyidi ve guzeldi dunya savaslari olurdu eski haritalarda felan simdi .DD 1 bL 2 3 bl diger haritalar ölü kisaca oyun oyunda aksiyon 0 o yuzden bir cok kisi oyun birakdi

5. Keqoo

Keqoo User

Yaklaşık 2-3 yıl öncesine kadar aynısını düşünüyordum fakat artık oyuncuya daha fazla seçenek sunulmuş durumda günlük görevler olsun diğer içerikler ve artık açık arttırmanın biraz daha ucuzlaması v.s oyunu kolaylaştırmış, tabii ki full + full olmak çok zor ama bende yaklaşık sıfırdan 2 ayda pro lazerlerim bazı tasarımlarım vs. tamamladım havoclarım çok az kaldı argem iyi seviyede uçuş düzenlerim olsun bence bota bırakmak biraz çaresizlik ve aşırı üşengeçlik.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Zan-zun

Zan-zun User

oyuna yeni gelen kimse yok ki oyuncuya secenek sunulsa ne olur oyunu botlar oynuyor bizler bakiyoruz x7 bl haritalarina baksana :D oyuncuya secenek gerekmiyor Temiz bir oyun icin botlar devre disi kalmasi gerek Adam suresiz botu almis takir takir Adam kesiyor

ama Temiz oyun istemeyen bir yonetim le karisi karsiyayiz malasef
    vip indirim satsin oyuncunun degeri yok bunlar icin

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Arkadaşlarımızın yorumlarından da anlaşılacağı üzere görev yada etkinliklerle de gayet rahat gelişilebiliyor. Hatta bence oyunda her şey eskisine göre çok ama çook daha kolay.

Bot kullanımına kesinlikle izin verilmemektedir. Bu yüzden ifadelerinize dikkat ediniz, aksi takdirde asılsız ithamda bulunmaktan ceza alabilirsiniz. Sevgili Artemis. 'in de ifade ettiği gibi;
    İyi forumlar...

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. ateistkeci

ateistkeci User

Oyuna Eylül ayı gibi tekrar başladım Eylül ayında ki gemim şu şekildeydi:

Goliath Enforcer(%5 ekstra hasar),

8 Flax, 10 tane en fazla LF-3, gerisi markettte Credits ile satılan lazerlerden ve PET yok,

Eylül ayından beri günlük 2-3 saat oynuyorum oyunu sadece hiçbir şekilde VİP almadım sadece 2-3 kere Uridium bankasını kullandım onun dışında elimle yaptım her şeyi ve sonuç;

Venom, Diminisher, Sentinel, Spearhead gemileri,

10 Pro lazeri 5 seviye geliştirmeli, 8 İris 8 seviye geliştirmeli, 4 Havod(2 tane Zeta yaptım şu ana kadar oradan geldiler) 15 LF-4, 3 tane geliştirilmiş LF-4 ve 4-5 tane LF-3,

12 seviye PET hatta 13 seviye olmak üzere,

Jeneratörlerim full sadece kalkanlara seviye basmak gerekiyor,

Oyuna para yatırmadan sadece günlük görevler ve etkinlikleri takip ederek arada da biraz yaratık keserek ve kapı yaparak aslında 1 senede iyi bir yere gelmek mümkün :)

-=ODIN=-, .Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.