İnsanlar Tepkilerini Nasıl Gösterecek !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 7-Attack-7 tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 7-Attack-7

7-Attack-7 User

Arkadaşlar MERHABA..
    Çoğu arkadaş gibi oyunu önceden oynuyordum.Uzun bir aradan sonra tekrar oynuyorum.
    Sorun şu;
    İlk 10 da ki kaslı abilerimiz den bazı değişik karakterde insanlar var.Ve oyunda onlarcası oyun bir aksiyon oyunu dime ? Savaş uzay patlatmalar falan insan ister istemez sinirlenebiliyor.Peki bu durumlar karşısında her zaman sakin olamıyoruz.Bende bunu düşünerek bir olay yaşandı global chatte.Cm ye sordum insanlar tepkilerini nasıl gösterecek diye ?
    Cm karşılık olarak küfür ve hakaretle mi gösterek dedi.Haklı tabiki.
    Ben de tabiki küfür değilde siz slk aynen bu şekilde 'slk' yazıldığında da ban atıyorsunuz dedim.ÇAT PATTT KÜTT 2 SAAT BAN !

Ne oldu şimdi sohbete sorun hallettmeye ne oldu supporta ne oldu koskaca kaç milyon oyuncu bigpoint ailesine yada darorbit ekibine ?
    Supporta başvurdum yine aynı şeyler söyleyecekler adlarını değiştirip değiştirip ! Sistem verdi admin verdi fln fistan.Herkesin genel sorunu bu ! Gerekli açıklamayı yapmak zorundasınız bu kadarda abartmayın işi ne bu sakin bir oyun mu sunuyorsunuz bize ki biz slk bile demiyelin . !!

Saygılarımla 7-Attack-7

2. llTheKara

llTheKara User

Peki sence slk hoş bi lafmı yada dahada önemlisi anlaşılır bişeymi aynı zamanda support yeterince ilgi bak şöyle diyim sana o cm ler supportakinler senin baban yaşında insanlar onlarla nasıl konuşman gerektiğini söylemiycem çünkü babanla nasıl konuşuyorsan öyle konuşman lazım herşeyden önce cm liği falanda boşver onlar senden yaşça çok büyük kişiler sinirlendiysen küfür edicek kadar aciz olma bu bir oyun patladınmı ne olcak ucunda ölümmü var bas tamire devam et şimdide aynı şeyi yap ve oyununa devam et.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,
    Chat banları hakkında şikayetlerinizi supporta atınız.

Forum üzerinden Chat ilgili bir işlem yapılamamaktadır.
    Üslubunuza dikkat ediniz lütfen.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ocak 2015
    llTheKara bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.