İnstadayken Hasar ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 17 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ve sayın görevliler

insta kalkan açtığımızda 3 saniye boyunca hasar almayacağımız yazıyor fakat ben tr3 serverinde bazı kişiler tarafından instadayken bile hasar yedim (normal insta doğarken çıkan insta değil)

3 saniye hasar almamamız gerekirken hasar alıyorum bunun bi yolu varmı yoksa hile mi bu ben çözemedim ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bir daha başınıza gelince video alabilirseniz merkeze iletiriz.

İyi forumlar

3. Sayın modum support a da attım fotoğrafladım bana forumda ki insta kalkan nedir adlı konunun linkini attılar dedim orada aradığım cevap yok cevap yok...

sinir oldum gittim adamada bir güzel sövdüm 30 gün bannımıda tepe tepe kullanıyorum...

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bakın bu şekilde eğer bir hata varsada çözülemez.Görüntüleri bizede atın bizde raporla merkeze yollayalım.Yine yanlış yolu seçmişsiniz.

İyi forumlar

5. sanırım fotoğrafı sildim support a attıktan sonra...

bulamadım başıma gelirse bir daha ilk buraya atıcağım ama ben bi support a birde buraya yazayım belki bug olabilir.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Olabilir.Dediğiniz gibide buraya atarsanız bizde rapor eder yollarız.

İyi forumlar dilerim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.