İnstanın delinmesi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tpkverduş tarafından 23 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tpkverduş

tpkverduş User

Başlığı aynen bu şekilde açtım sebebi ise şu insta kullandığımız zaman bize sağladığı korumanın artık işe yaramaması instayı kullandığımız an da artık nasıl bir program kullanıyorlar bilemiyorum instayı attıktan 1sn sonra hasar alıyorum. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı ? Bu sorunu iletebilirmisiniz. Sadece bana özgü bir durum değil malesef bazı şeylerin artık suyu çıktı görmemezlikten gelinmesin istiyorum. Pushingi illegal programı açığı artık bir önlem alınmalı almadığınız önlem hergün birilerini bu yollara itiyor malesef sistemin sağlayamadığı dengeyi sağlamak oyuncuya düşüyor. Otomatik düşman tutuculardan bahsetmiyorum bile.

2. Aynı durum benimde başıma geldi artık nasıl bir açık bulmuşlarsa oyunun acilen Unity egeçmesi lazım yoksa oyunun sonu olur

3. RobinKudin

RobinKudin User

Vay be instayı delmek ne? Geçsinde unitiye bakalım.

4. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Aynısı benim de başıma geldi bi kaç defa, lagdan diye düşünmüştüm. Bir açıkta olabilir neden olmasın.

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Bu sorununuz tekrar gerçekleştiğinde fotoğraf veya video çekerek bizleri ya da supportu bilgilendirir misiniz. Tekrardan sizede ileteyim. Banlamaları cezalandırmaları veya oyun içerisindeki hataları biz bir şey yapamıyoruz. Haklısınız kabul ediyorum sizler bizi bilgilendirdikçe bu konuları biz raporlarımıza ekleyip iletiyoruz bu sorunlar için çalışmalar sürdürülüyor. Umuyorum ki çok güzel cezalar gelecek.

İyi forumlar.

6. Evet bu durum çok kez karşılaşıyorum.

Karşı taraf otocu olsun veya olmasın insta deliyor.

Bence bu oyun hatası fakat bu sorunu çözebilecek yazılımcıları olmadığını düşündüğümden konu açmadım.

Ama dediğin gibi insta bazen işe yaramıyor hasar almaya devam ediyorsun.

7. MrWho

MrWho User

şöyle bişey de var katılıyorum defalarca bundan bende mağdur olmakla birlikte şunu farkettim roketatar mermileri atıldıktan sonra insta basılınca yani mermiler gelirken insta basılınca mermiler instayı deliyor. lazerlerin instayı delme olayını da lagdan kaynaklandığını düşünüyorum insta geç aktif oluyor gemi patladıktan sonra filan. sinir bozucu bi durum sanırım bi çok kişi yaşıyor.

8. zalim

zalim User

aynısı benimde başıma geldi insta attım patladım desemki lag oldu önce patlamıştım tekrar oyuna girdiğimde insta bekleme süresindeydi.

9. İnsta nın süresini 5 saniye yapsınlar o zaman :D

Madem darkorbit bu sorunu çözemiyor en azından başka yöntemde üstesinden gelebilir.

10. Tahminimce sorununuzun "ping" den olabileceğini düşünyürom. aksi halde darkorbit geliştirme ekibinin böylesine bir sorunu fark etmeyeceğini sanmıyorum.

İyi forumlar

11. Benimde başıma geldi, 1 saniye bile korumuyor supporta mail attım video kanıt istediler, o kadar çok güveniyorlar ki sistemlerine yorum sizin..

12. tpkverduş

tpkverduş User

kesinlikle lag değil. Bu bir oyun açığıdır lag ile ilgisi yoktur belirli bir program kullanan kişilerce yapılıyor npc de olmuyor dürüst oyuncularda olmuyor daha yaklaşmadan bizi tutanlarda görülüyor. Oyuncu biliyor Türkiye takımı biliyor merkez ekip biliyor. Artık kabullendik bazı şeylere dokunulmuyor bari bu açıkları kapatın.

13. ۰V۰

۰V۰ User

Aynı şey benim de başıma birkaç kez geldi. Geçmişte oyuncuların bu tarz şikayetleri yoktu. Şu an birçok oyuncu aynı sorundan müzdaribse suppport ekibinin, oyuncular kanıt sunmadan konuyu incelesi lazım diye düşünüyorum.

14. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Konuyu raporlarıma eklemek bildirmek üzere kilitliyorum.

İyi forumlar.

۰V۰ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.