int 3 hesabıma giremiyorum?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ω_ΔЯΣ$-βΣТΔ_Ω tarafından 18 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar bugün hesabıma girmeyi denedim ama giremiyorum şu hatayı alıyorum
    Merhaba uzay pilotları,

uzaylılar şu anda sunucularımızı ele geçirmeye çalışıyorlar. Tamir robotlarımız sorunu çözmek için çok sıkı çalışıyor, sunucular yakında tekrar çalışıyor olacaktır.

Lütfen bu kısa kesinti için kusura bakmayın!

Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oynadığınız sunucuda birleştirme ilşemi uygulanmaktadır. Yaklaşık olarak 48 saat boyunca sunuculara erişime kapalı kalmaktadır.

Buradan duyurusuna ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Okuduğunu anlama kapasiten yok sanırım :) Kısaca ''bakım var '' anlaşılıyor bu mesajdan.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen böyle kırıcı ve kaba konuşmayalım. Lütfen üslubumuza daha fazla dikkat edelim.

İyi forumlar.

Ω_ΔЯΣ$-βΣТΔ_Ω bunu beğendi.
  5. Eski hesabım bu hatadan sonra açılmadı bir daha arada kaldı mı diye sormak istedim,konuşmana dikkat et

6. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Bu tür sorunları çözmek için yardımcı olmayı çok isterdik lakin bu tip oyun sorunlarına sadece destek(support) yardımcı olabilmektedir.Konuyu support;oyun sorunları bölümüne bildirebilirsiniz.Yardımcı olacak departman orasıdır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Eylül 2018
  7. ILYRevenge

ILYRevenge User

Benim günlük giriş yandı lf4 alamicam onu napıcaz :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.