int2 Chat de mesaj gelmiyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve legendw. tarafından 4 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. legendw.

legendw. User

İNT2 sunucusunda hesabım var. Oyun TR gibi türkçe fakat global chate kimse birşey yazmıyor. Oyunculara özelden yazıyorum, geri dönüş yok. 1 haftadır Chatte yazı yazılmıyor. Bu serverde chat kullanılmıyor mu ?

Bu arada TR ile arasında 7 saat fark var. Amerika sunucusu 4 adet var ama Amerika saatiyle çalışıyor. Bu da ilginç doğrusu

2. Richie

Richie User

prime saatlerde bulabilirsin belki biraz oyna oyuncuların yoğunlaştığı saatlerde bak.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Genel chat de kimsenin herhangi bir şey yazmama sebebi, oyuna (kullanıcı adı şifre bölümü)girerken sol üst tarafta bulunan dil seçeneklerinde farklı şekilde ayarlama işlemi yaparsanız, farklı dillerde konuşan oyuncularımızı görebilirsiniz. Kuvvetle muhtemel olarak oyuna girerken dil seçeneği Türkçe olmakta ve girdiğinizde sadece, Türkçe olarak giriş yapan oyuncuların ki ile aynı mesajlaşma bölümüne düşmektesiniz. Gene kuvvetle ihtimalle o saatlerde Türk oyuncu olmadığı için chat bölümünden kimseyi görmemektesiniz. İşin özü sorun yok :)

İyi Forumlar.

4. legendw.

legendw. User

Bunu bilmiyordum. Dilini değiştirebiliyoruz sanırım istediğimiz zaman.

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Evet aynen öyle, Bu durum her sunucu için aynıdır.

İyi Forumlar.

6. legendw.

legendw. User

Peki teşekkürler konu kilitlenebilir.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.