int3 serverinda bağlantı kopmaya devam edecek mi daha

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •†GrayFox†• tarafından 15 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaş daha ne kadar sürecek bağlantı kopması oyuna giremiyorum yine. Terör kapısı gelecek yakında o zaman da böyle olursa biz oyunu oynayamadıktan sonra ne anlamı kaydı 1 aydan fazladır böyle bu sunucu. 1 ayda çözülemiyor mu bu kadar zor mu bunu çözmek ?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Genel olarak oyunda kasma donma sorunları var. Bu sorunları merkeze ilettik. Merkez öncelikli olarak server birleşimlerini bitirdikten sonra bu sorunlarla ilgilenecektir. Bildiğim kadar yarın en son serverler birleşmeye başlanacak. Umarız bittikten sonra oyun kasma sorunlarıyla ilgilenilir.

İyi forumlar.

3. "Umarız bittikten sonra oyun kasma sorunlarıyla ilgilenilir."

Bence bu cümleniz muazzam. Ummaktan başka çare yok demek ki (!). Ben oyunun kasmasını donmasını geçtim oyuna bağlanamamaktan bıktım.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kesin bir bilgiye ulaştığımız zaman sizde bileceksiniz. Bize gelen bilgi ekibin server birleşimine yoğunlaştığı yönündedir.

İyi forumlar.

5. Tamam da server birleşimine yoğunlaşacağına oyunu iyileştirmeye yoğunlaşsaydı bu kadar oyuncu sıkıntı çekmeyecekti. Yanılıyor muyum ?

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Teknik ekip şu anda yaşanan sorunları çözmek için çalışmakta. Test sunucuları yapılan iyileştirmeleri denemek için açıldı. Lütfen biraz daha sabır edin, sorunlar çözülecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.