int4 pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMercy1 tarafından 22 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMercy1

DeadMercy1 User

merhabalar.
    iskandinavya 2 de oynuyorum katlayıcı çektim kutu topluyorum
    gemim 5 iris
    4 lf4
    5 b02

dün pet aldım daha 1 level. katlayıcı 5 gün sonra bitecek ozamana kadar 50-100 k toplucam sizce hammadde 3 mü kami 3 mü

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer pala toplayacaksanız hammadde 3 u almalısınız.Eğer vip alıp cubi de grup halinde kamikaze ile kasılmak istiyorsanız kamikaze alınız.Ama şunu bilmelisiniz ki kamikaze modülünün veya hammadde toplama modülünün 3. seviyesini almak istiyorsanız ilk olarak petinizi 8. seviye yapmalısınız.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 22 Mart 2015
  3. Modum ben mi yanlış anladım yoksa kutu toplamak için Hammadde 3'ü mü önerdiniz?

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Uyardığınız için teşekkür ederim bu sıralar biraz dalgınım arada hata yapabiliyorum.

İyi forumlar

5. Önemli değil.İnsanlık hali.Sizi anlayabiliyorum.:)
    Kolay gelsin:)

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sağolun , anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum :)

İyi forumlar.

7. DeadMercy1

DeadMercy1 User

ben kutu toplama 3 alsam ne kadar fark eder?katlayıcıyla toplarken 30 dkda 6 k sonra saat te 4k ya kadar düşüyor.

8. Tekrar katlayıcı alma imkanın varsa Oto yağma al 3.seviye, sonra da bir kaç radar al. Şu an katlayıcı ile kutu toplamak Palladium toplamaktan daha karlı gözüküyor.
    İsk2'nin 5-3'ünde toplasan 5 oyuncu olmaz, ikide bir yanına bir korsan yaratık gelir. Ayrıca ordaki oyuncular bazen Palladium topluyor bazen de canı sıkılıyor önüne geleni kesmeye uğraşıyor.Ne yapsın online oyuncuların yarısı cubi haritasında yarısı 5-3'de. :D:D Bence hiç Palladium'a bulaşma. :)
    İlk başta dediğimi yapma imkanın yoksa Kamikaze 3 al fakat bu durumda da VIP alman gerek, katlayıcı çeksen aynı paraya geliyor ;)

9. DeadMercy1

DeadMercy1 User

fikrimi değiştirdim ve oto yağmayla birlikte ticaret modülü 2-3 almaya karar verdim. argemi nasıl yapmalıyım? kaç tane radar almalıyım ? pete yatırım yapacağım bütün urileri

10. Oto yağmayla birlikte radar 3 almanı öneririm ileriye dönük olarakta Kurtarma Protokolü.
    Ticaret modülünü niye alacaksın ki pek bir avantajı yok.
    Kutulardan maksimum derecede Uri kazanmak için 34 Ar-ge'n olması gerek yanlış hatırlamıyorsam
    Kutu toplamak için 6 radar (3.seviye) iş görür :)
    Kutu argesi nasıl dağıtılır dersen yakın zamanda forumda bir üye paylaşmıştı resimli olarak oradan faydalanabilirsin. ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.