İnternet Filtresi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by The*Dark*Knight, Dec 3, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar
    Yaşadığım okulda internet, internet filtresi işlevi gören bir program ile kısıtlanmış durumda. Darkorbit sitesine ve sayfalara girebiliyorum fakat oyunu oynamak için başlaya bastığımda oyun açılmıyor (yükleniyor çubuğu doluyor fakat daha sonra çıkan bağlantı kuruluyor yazısı kalıyor ve oyun açılmıyor). Önerebileceğiniz herhangi bir program var mı ? Bu sorunu yaşayan ya da bir fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum (zenmate, vtunnel tarzı programlar işe yaramadı)
    Teşekkürler

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İnternet filtresi Modem ayarlarınızdan yapılmıştır.Anasayfalara girebilirsiniz,ancak oyun sayfasına bağlanamassınız.Modem ayarlarınızı yeniden yapılandırmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

3. ultrasurf programından büyük ihtimal girebilirsiniz.. internet performansınızı pek etkilemeyen ama proxy ayarlarınızı değiştiren ufak bir yazılım.

bir ara bu tarz filtreler için değişik bir tarayıcı duymuştum ama aklıma gelmiyor.
    tarayıcı olarak mozilla yı kurup, Anonymox adlı eklentiyi kurun. ip adresinizi farklı bir ülke olarak gösteriyor.. internet performansını biraz etkilemekle birlikte bilgisayarı da biraz kasan bir eklenti.
    ultra surf ü tavsiye ederim ama karar sizin aklıma gelen ihtimaller bunlar.

The*Dark*Knight likes this.
  4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Okullardaki internet milli eğitim tarafından desteklendiğinden dolayı flash ve java destekli sayfaların birden fazlası engellidir bu konu hakkında bir çözüm yolu bulacağınızı sanmıyorum.

Keyifli Forumlar

5. teşekkür ederim hepinize. bi çözüm yolu bulabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum
    iyi akşamlar

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Çözüm okuldaki modem ayarlarınızı değiştirmekten geçiyor.Yada milli eğitimin size sağladığı internet bağlantısı ile alakalı bir konu.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.