Destek İNTERNET HIZI DONMAYI ETKİLERMİ !!!

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ►§¡ώдšŁι˜Ч¡ģ¡Ðø◄, Feb 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaslar 2 mbit internet hızı ile oynuyorum oyunu 2 gb ekran kartı 4 gb ram var çok kasıyor önceden böyle deildi tek üstüne deyindiğim sorum internet hızından olabilirmi aceba donma sorunum ??

YARDIMCI OLACAK VE OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM !

Last edited by moderator: Feb 1, 2015
  2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Oyun kasmasının birçok sebebi var ama yazdıklarına baktığıma sorun büyük ihtimalle internetinden kaynaklanıyordur.Ben 1 gb ekran kartı 2 gb ram 7 mbit hız ile laptopta kasmadan oynuyorum.Yapma imkanın varsa internet hızını arttır....

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İnternet hızınız çok düşük.İnternet hızı sonucu almanya merkez ile veri alışverişinde bulunuyorsunuz.

İnternet hızının yavaş olması bu veri alışverişini aksatacaktır.İmkanınız varsa internet hızını arttırabilirsiniz.

İyi forumla

4. Çok saolun arkadaslar lanet ttnet in altyapısı olmadıgından hızımı yukseltemiyorum çok sık kopmalar yasıyorum
    Ben sorunun ekran kartım ve ram den kaynaklandıgını sanarak yukseltmiştim ekran kartımı ve ram imi şuan sorunu tam kavradım Herkese çok teşekkür ederim.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.