internet hızı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JudgeWorld[2] tarafından 12 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar oncelikle iyi forumlar.
    ben bi konuda bilgi sahibi olmak istiyorum konuyu buraya acmamın sebebı daha cok arkadasın gorup cevap yazması.
    Benım ınternet paketım sınırsız 16 mbps ama alt yapım sorunlu oldugu ıcın maxımum 3 mbps hız alabılıyorum ve buda oyun oynamamı hayl, zorlastırıyor. Merak ettıgım konu ıse sızın kac mbps baglantı hızınız oldugu. Yani cmler ve arkadaslara sorum
    sorunsuz oyun oynayan arkadaslar kac mbps ınternet hızına sahıpsınız? Tesekkur edıyorum sımdıden ıyı oyunlar.

2. Merhaba ,

İlk olarak 16 Mbps bağlantınız varsa ve 3 Mbps alıyorsanız Adil Kullanım Limiti'ni aşmış olabilirsiniz. Çünkü normal koşullarda en az 6-7 Mbps hız alıyor olmanız lazım. Alt yapı sorunu ile o kadar hız düşmesi olmaz dediğim gibi büyük olasılıkla adil kullanım limitini aştığınızdan dolayı ay sonuna kadar bağlantı hızınız 3 Mbps'ye düşürülmüştür.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. Akk aşmış durumda değilim kota sorgulamasını yapıyorum onda sıkıntı yok. Kaldıki oyle bı durum olsa bile ayda en az 2-3 gun 6-8 mbps arasını gormem lazım goremıyorum benım sıkıntım alt yapı kaynaklı cok ugrastılar ama duzelmıyo.
    Kıyamet admınım sıze sorayım sızın ınternet baglantı hızınız kac mbps ? (sorunsuz oynadıgınızı varsayıyorum)

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konunuz gerekli bölüme taşınmıştır.

İnternet hızıma baktığımda 8.95 mbps görüyorum.Oyunu takılmadan rahat bir şekilde bu hız ile oynayabiliyorum.Adminimizin dediği gibi belki adil kullanım kotasından dolayı internet hızınız o kadar düşüyor olabilir.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ocak 2016
  5. Oncelikle cevabınız ıcın tesekkurler 8.95 ıyı bız aslında benım merak ettiğim 4-5 megabitle sorunsuz oynanıp oynanmadıgı :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ocak 2016
  6. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Adil kullanım kotasını sürekli geçen biri olarak diyebilirim ki 3 mbps ile de ben sorunsuz oynayabiliyorum.Oyunu sorunsuz oynamak için sadece internet hızınız etkili değildir,çerezlerinizi düzenli olarak temizlemeniz ve bilgisayarınız da bir o kadar etkilidir.

Keyifli forumlar.

7. Merhaba ,

O zaman uygun bir zamanda kullandığınız paketi 8 Mbps'ye kadar olana geçirmeniz iyi olacaktır. Ben ilk zamanlarda 14-15 Mbps alıyordum zamanla 6-7 Mbps'ye düştü uzun bir zamandır da böyle devam ediyor. Müşteri hizmetlerini 6-7 defa aradı ilk fırsatta tekrar arayacağım.

Genel olarak adil kullanım limitini aştığım zamanlarda 3 Mbps ile Maxthon tarayıcı ile sorunsuz oynayabiliyorum. Kullandığınız tarayıcıyı değiştirip Yandex ya da Maxthon kullanmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

8. ALASKALI

ALASKALI User

Merhaba, Şahsen 3-5 mbps download hızı ile oynamakta sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, upload hızınız bence daha önemli, oyundaki hareket/komut ve tıklamalarınızın da sunucuya problemsiz şekilde iletilmesi lazım, trdeki internet sağlayıcılarının upload hızlarının pek iç açıcı olmadığını biliyoruz, bir de internetinizi bilgisayarınız dışında cihazlar veya başka kullanıcılar meşgul ediyorsa işiniz epey zor.

Herkese kolay gelsin.

9. Bende 16mbps sınırsız paketi var ama hız 12 mbps gösteriyor. 6-7 ay önce hızım 1 mbps gösteriyordu yanılmıyorsam oyun iyiydi. Köyde yaşıyorum, evden telefon direğine kadar ki kablo çok eskiydi yarısını yenileyince hızım 1den 12ye çıktı.(Hızı merak edenlere cevap :))

Oyunda gemi hareket edipte aslında öyle değilmiş havası varsa ya internetin sorunludur ya da oyunda sorun vardır. (TR1de oynuyorsan genel sorun var)

10. GREED

GREED User

Valla mps bilmem ama benim internet 7 kb sanie:D oyunu 15 dakika laglarla oyunuom :)

11. Hocam alt yapı sağlam değilse bu kadar düşmeler normaldir.

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

saglayicinizi arayip durumu iletseniz duzeltmek durumundalar.16 ya 3 almak sorun oldugunu gosteriyor.cok kez sikayette bulundugunuzda iyilestirme yapiyorlar.bazi programlarda var net hizi arttiran onuda arastirabilirsiniz.

13. Beyler az ram kullanan browser ler ile oynayın
    Ram temizleyici programlar var onu yapıp öyle girin
    Günde 1 veya 2 defa geçmişi ve çerezleri silin
    Benim int 54 ama lag,bug vs var
    Bunun caresi yok :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.