İnternet Kesikliği Sisteminin İyileştirilmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Drowhake tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu yönde adım atılsın mı ?

Anketin kapanma tarihi 3 Ağustos 2015.
  1. Kesinlikle Evet

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Evet

oy sayısı 3
    75,0%
  3. Benim için birşey değiştirmez.

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Hayır gereksiz

oy sayısı 1
    25,0%
  5. Kesinlikle hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Drowhake

Drowhake User

Merhaba sayın Darkorbit forumu kullanıcıları ve yetkilileri, bu konumdaki fikir yeni bir eşya yeni bir gemiden ziyade oyun oynarken internette oluşan kopmaların iyileştirmesi.

Bildiğiniz üzere internet bağlantımız kesildiğinde kaldığımızda oyunu yönetemiyoruz ve bağlantımız kaybediliyor.Bir savaş içerisindeysek yada portala uzaksak , muhtemelen ölüm bizi buluyor.İşte bu noktada benim sizlere önereceğim sistem devreye giriyor.Oyuncularla yaptığımız savaşlardan bahsetmiyorum fakat MoB (kristallon , kristallin , saimon , sibelon...vb) gibi yaratıklarla yaptığımız savaşlarda bağlantımız koptuğunda kendi seçeneklerimize göre portala doğru ilerlenmesi hatta mümkünse ışınlanma yapılması veyahutta bunu ayarlarda bi yerlere ekleyerek kendimizin düzenleyebilmesi çok hoş olur bence.

NOT : Eğer bir MoB (kristallon , kristallin , saimon , sibelon...vb) ve bir düşman uzay gemisi bize saldırıyorsa sadece düşman uzay gemisi saldırıyormuş gibi sayılacak ve portala geri dönülmeyecek yada dönülecek buna sistem geçerli olursa darkorbit ekibi karar verir sonuçta bağlantı kopmasada aynı şekilde portala giderdik.

İyi forumlar ve iyi eğlenceler ! ;):)

2. Şimdi de süreli olmuş..

Destekliyorum bende.Zamanında bu sorun yüzünden irislerimi kaybetmiştim.

Drowhake bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.