İnternet Paket Değişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 28 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Merhaba, sorum bu sefer oyunla alaka değil ama yine burada cevap bulabileceğimi düşünüyorum. Diğer forumlardan bir şey çıkmadı neyse :)

Biz 4GB sınırlı paketten sınırsız pakete geçtik ne zaman kullanabiliriz? Paket değişimi için aralığı mı beklememiz lazım yoksa şimdi kullanabilir miyim ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu konu bizim bilgi vermemiz yanlış olur.

Çünkü bu İnternet sağlayıcısına göre değişebiliyor.

İnternet paketinizi değiştirdiğinizde , Size Ne zaman bu pakete geçileceğini söylemiş olmaları gerekiyor.

Eğer söylemedi iseler , Lütfen İnternet Sağlayıcınızın Müşteri Hizmetlerini arayarak sorunuz.

Keyifli Forumlar

3. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Babama söylemişler onunda tam aklında kalmamış ondan sordum :)

Cevap yazdığınız için teşekkürler :)

Yinede sizinde bir fikrini almak isterim ? Sizce ne olmuş olabilir ? Sağlayıcıya göre değişiyor dediniz de siz ne düşünüyorsun?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Kasım 2014
  4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Tahminime göre ay bitimine kadar eski tarifenize devam edersiniz ve ay bittikten sonra yeni tarife ile devam edersiniz.

Keyifli Forumlar

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen Flood ( Alt alta mesaj yazmak ) yapmayalım.

Flood yapmak kurallar gereği yasaktır.

Ekleyeceğimiz bir şey var ise mevcut mesajımızı düzenleyelim.

Bu konuda benim yorum yapmam doğru olmaz , Dediğim gibi bu İnternet sağlayıcınız ile alakalı bir durum

Şimdi ben şu zamanda olur derim , Gider İnterneti kullanırsınız , Kota aşımı diye size yansır suçlu ben olurum.

O yüzden bilgiyi bizden değil , İnternet Sağlayıcınızdan almanız lazım

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.