İnternetim çok sık kesiliyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunu oynarken sürekli modemimin ışıkları sönüyor yani internet kesiliyor kablolarda hiçbi sorun yok böyle bişey 2-3 aydır olmuyo her yıl 1-2 hafta hep internetim kesiliyo ağlayasım geliyo pala toplayamıyorum irisler hasar arttı zaten ne yapıyım internetim kesilmesin tt net i arasamda bişey yapmıyolar modeme reset atın diyolar sanki bişeye yarıyor lütfen çözüm bulun

2. Fiber optik kablo bağlamadıysan ilk 1-2 ay hep haha hihi ile geçer. İnternet hızlıdır. Sonra öyle bir yavaşlar ki 'dıt' lı cümleler kurarsın modeme. Kendimden biliyorum :)

3. internetimin ilk 1-2 ayı değil 6 yıldır var internet yaklaşık ama sorun şu her 2-3 ayda bir hafta sorun oluyor genelde rüzgar olan haftalar galiba kablolar rüzgardan etkileniyor

4. Evet doğru. Çünkü trafodan bağlantı santraline gidiyor bağlantı. E rüzgarlı olduğu için malum dediğin gibi kablolar etkileniyor.

Ama fiber optik kablon varsa işin kolay. Oooh :)

5. 2-3 saattir kesilmiyo galiba düzeldi :D

6. O sorun yaklaşık 4 gündür bendede var reseti modeme değilde tt nete at ara ..düzle..inanki 2 saat içinde sorunun kalmıyor:D

7. 2 gundur ben vın bende oyun yavşa mini harita açılmıyor

8. Bende de oluyor hep de cubide :/

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.