ios ve android panelinde darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Heterodox tarafından 6 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Heterodox

Heterodox User

şimdilik aklıma bu geldi diyelim skylab den maden yolladık ve gemimize geldi ama evde değiliz
    oyun için değil de açık arttırma uridium alımı akylab gibi client olmadan da yapabileceğimiz şeyleri telefon üzerinden yapsak nasıl olur ?
    tek gereken internet ve sitenin, oyunun mobile göre kodlanması
    çok zor bir şey değilmiş gibi geliyor onca sitenin mobil versiyonu varken bigpoint bunu da yapabilir diye düşünüyorum
    ilerleyen zamanlarda telefon üzerinden de oynanabilir belki

2. telefon üzerinden (yada tablet [genellikle tablet]) zaten photon browserla darkorbit ve web tabanlı oyunlar rahatlıkla oynanıyor. Zaten bu fikir defalarca yapıldı ve hepsine +1 diyorum :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. Heterodox

Heterodox User

senin dediğin sistemi bilmiyorum ama mutlaka eksiklikler vardır
    kontroller vs. klavye olmadığı için. internetten girip oynamak için değil de telefonumuza indirip oynayabilsek güzel olurdu aslında
    ve gemimize gelen madenleri oyuna girmeden envanterden de satabilsek çok iyi olurdu
    eğer bigpoint böyle bir işe girişirse zarara gireceğini zannetmiyorum

[UFOO] bunu beğendi.
  4. klavyeli kılıflar var ayrıca mouse da takılıyor yani 10" tabletin varsa normal pc de oynar gibi oynarsın :) Pek (hatta hiç) eksiği yok ama mutlaka telefon uygulaması lazım +123123423457567234234

5. Heterodox

Heterodox User

telefon için *********taki gibi sağ tarafa cephaneler için konfigürasyon dizebiliriz aslında
    ama ilk olması gereken hangarı açabilmemiz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Mart 2014
  6. mutlaka olmalı tabletteki işlemcilerde soğutma olmadığı için (yada zayıf olduğu için) darkorbiti açsan bile aşırı derecede ısınıyor. Ayrıca ***********ta ne zamandır sağ tarafta cephane var :D minecraftta sağ taraf boş (serverleri bilmem).

7. Heterodox

Heterodox User

**********ta sol tarafta kontroller var
    ve boyutunu ayarlayabiliyoruz bunun için örnek verdim

8. biliyorum (pc ye göre düşündüm :D). Ama darkorbit mouse la oynandığı için dokunmatik ekranda parmağımız mouse işi görüyor. Sonuçta kolay olmasada oynanıyor. Ama Bigpoint in bunu daha rahat hale getirmesi lazım tabiki.

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.