İP BAN mıdır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İ*N*F*L*A*M*E*S*5516 tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam kolay gelsin modum kusura bakmayın hep konu açıyorum ama supporta ulaşamıyorum e postayı arkadaştan 2-3 gün sonra alcam şimdi ben başka bir hesap açıp oyundaki nicimi mail ile supporta yollasam ordna bana bilgi verirlerim çünkü hiç illegal program kullanmadım bug yapmadım sadece yan çar açıp ani sinirle 2 küfür ettim haklısınız bazı şeyleri göze almam gerekiyordu ama şimdi napabilirim dediğim gibi supporta başka çar açıp oyundaki nicimi yollasan olurmu İD mi bilmiyorum ondan böyle bir şey yapıcam ve bunun gibi konular açıldğında internetten nefes modumu genelde süresiz olmaz geçicidir ve 7 gün olur cevabını gördüm sahiden öyle mi cevap bekliyorum

iyi görevler

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ettiğiniz küfüre duruma göre değişiklik gösterebilir.

Ceza yiyen hesabınızın id numarasını bilmiyorsanız nickinizle birlikte supporta başvurabilirsiniz.Aldığınız ceza sizlere bildirilir.

İyi forumlar

3. Dün yolladım modum cevap bekliyorum şu an teşekkürler son bir sorum olcak duruma göre değişiklik gösterebilir derken mesela basit veya ağır küfürlere göre kaç gün hesap banlanması oluyor ?

4. Salih-Amel

Salih-Amel User

İlk 1 günlük Sonra 7 di günlük ve modumun dediği gibi Durumuna göre değişir Ayrıca İd numaranın olduğu yer[​IMG]

5. Kardeş sağolda ben çara giremiyorum :D idi o yüzdne öğrenemiyorum inş 1 gündür bilgi için teşekkür ederim

6. Salih-Amel

Salih-Amel User

Biz Teşekür ederiz En kısa zamanda Cözülmesi dileğiyle .

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğim gibi bir oyuncuya küfür etmekle oyuncunun ailesinden herhangibir kişiye ağır derecede küfür etmek farklıdır.

Ayrıca yetkiliye ağır şekilde küfür etmekte farklıdır.

Dediğim gibi support sizlere gerekli cevabı incelemeler sonucu verecektir.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.