ıp ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kufur mu ettımde ıp ban verıyorsunuz.

sız bu sekİlde devam edin onu kullananları korumaya adam kendisi yazdı onu kullanmak suç değil demi chate yazmak suç siz görmezden gelin delil istediniz delili de verdim onda sonra ıp ban atın devam edin bu şekilde onu kullanıpta oynayanları korumayı kullanamayanlrıda bu sekılde atın millete küfür etsek ıp ban vermezsiniz en büyük suçu işledim orada onu kullanıp oynayan birisini yakalayıp ispatlamak en büyük suç bu oyunda o yüzden ıp ban atın siz şimdi forumdan da banlarsınız konuyu da silersiniz nasıl olsa en büyük suçu işledim ya ben oyuncunun birini oto kullandığı ispatladım ya

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Haziran 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Delilinizi chat odalarında veya forumda vermeyeceksiniz support ekibimize göndermeniz yeterli olacaktır. Bu konularda size chat yada forum ortamında yardımcı olamayız. Sizden ricam elinizdeki delilleri support ekimize göndermenizdir.

İp ban meselesine gelince lütfen bu şikayetinizi de yaparsanız sizin için daha iyi olur.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi Forumlar

3. onlar ne zaman cevap vercekler sabit ıp bu modem sıfırayınca düzelmiyor adam onu kulklanıp chatten kafa yapacak onu kullandıgınıu ıspatlayınca da ıp ban atın sız devam edin onu kullananlrı korumaya

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Siz supportta yazınız lütfen biran önce sorunuzun çözülmesi için elimizden geleni yapacağız.

İyi Forumlar

5. supporta buraya yazmadan önce yazdım 3 gün sonra cevap verilir oradan
    1 saat oldu oraya yazalıo ıp banı veren cok mükemmel bir iş yaptı demi zafer kazanmış komutan gibi dolaşıyordur şimdi
    [Ticket#2015061110007219]

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Yoğunluğa göre 48 saat içinde cevap verilecektir. Sizden ricam anlayışlı bir şekilde ve sabırla beklemenizdir.

İyi Forumlar

7. sabırla beklleycekmısım kufur mu ettim millete de ıp ban veriliyor millete ana bacı küfr edenlere vermıyosunuz o banı helal olsun size devam edin oyunda hile kullananları korumaya

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sizin için özel olarak ilgileneceğim.

İyi Forumlar

9. İnsanların Ailelerine milletimizin değerlerine apaçık küfür ediliyor..bunları zaten adamlar çetten yapıyor AMA NE YAZIKKİ NE CM NEDE ADMİN LER KÜFÜR EDENLERE YALNIZCA UZAKLAŞTIRMA VERİLİYOR. CM YADA ADMİNLER BUNU GÖRÜYOR ONLARIN GÖRDÜNÜ BİZ NİYE SUPPORTA KOPYALAYIP YAPIŞTIRCA ADAM RAHAT MİLLETİN DEĞERİNE AİLESİNE AYNI ŞEKİLDE CM VE ADMİNLEREDE EDİYOR..ANLADIĞIM KADARIYLA CEZASI YALNIZCA EN AĞIRI 3.5 AY..GERÇEKTEN ÇOK YAZIK..İKİ ÜÇ KERE ÇARLARINI 3 AY KAPATIN KİMSE Bİ DAHA KÜFÜR EDEMEZ BU KADAR BASİT

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak forum kuralları gereğince büyük harfle yazmak bağırmak manasına geldiğinden dolayı yasaktır.

Ceza sistemi kademe kademe değişmektedir ve bazı durumlardan gemi kapanmalarına kadar gidilmektedir. Ayrıca bizler robot değiliz insanız arada gözden kaçırdıklarımız olmaktadır ve bu konularda sizlerin yardımıyla gereken işlemler yapılmaktadır.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.