iris : acık artırma sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROOTS●ROCK●REGGAE tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle merhaba,
    acık artırmada gece 02.00 ihalesinde 47.110.055 credi basarak iris kazandım fakat ne iris geldi hangarıma ne de crediler geri.ihale biter bitmez oyun koptu galiba .5 dk kadar oyuna giremedım,darkorbit anasayfasına atıyordu. bende yeni bir internet sayfası acıyım tekrar bastan giriyim diye denedim bu sefer darkorbit anasayfasına hiç girmedi . sonra telefonu aldım elime ordan denedım girdim hesabıma telefondan. ihalede geçmisinde kazandım olarak gorunuyor ama dedıgım gibi iriste yok ortalıkta credilerde. supporttada ticket attım .

ne zaman bilgilendirilirim diye merak ediyorum ..

teşekkür ederim simdiden, kolay gelsin, iyi calısmalar...

2. sportmen70

sportmen70 User

kaç droitin var?

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Açık arttırma da problem yaşadıysanız sorununuzu açık bir ifade kullanarak supporta bildirin ve hesabınızın bu sorun dahilinde incelenmesini isteyin lütfen.

4. zaten bilindigi üzere 8 diroitim oldugu zaman irise teklıf yapamıyoruz. 6 iris 1 flaxım vardı

galiba bu sorundan magdur olan tek ben degılım forumu biraz inceledim aynı sorundan yakınan bir kaç kişi daha var . teknık bir sorun sanırsam darkorbit support gerekli işlemleri yapıcaktır inanıyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Temmuz 2014
  5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorununuzu bildirdiyseniz supporttan gelecek cevabı bekleyiniz lütfen.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.