Destek İris Alamıyorum!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *^*AnGaRaLı*^* tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkaadşlar ben birkaç aydır darkorbite girmiyodum lys de bittikten sonra artık gireyim dedim ama bi sıkıntıyla karşılaştım. dükkanda iris yok hatta droit yok. açık artırmaya girdiğimde sadece credits teklifi yapılıyo uri ile alamıyorum. hatta açık artırmada gemiler de uri ile alınmıyo ama dükkanda alınabiliyo ama benim için önemli olan iris. irise sadece teklif yapılabiliyo. kuzenime sordum onda böyle bişey yokmuş sadece bende mi oldu acaba yardım ederseniz sevinirim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2015
  2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Çerezleri temizleyip tekrar deneyin.Flash playerınızı güncelliğini kontrol edip farklı browserlerden deneyiniz.

Keyifli forumlar.

3. hepsini denedim yine olmadı

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu ile ilgili şikayetinizi ID ve server bilgilerinizle birlikte açıklayıcı bir şekilde yazarak Supporta mail atarsanız, hesabınız incelenip gereken yapılacaktır.

iyi Forumlar.

5. supporta mail attım yardımınız için teşekkür ederim.

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Konunun kilitlenmesi uygun görülmüştür.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.