iris alımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alsancak85 tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. alsancak85

alsancak85 User

2 gün önce 30,000,000 c ile açık arttırmadan iris aldım ancak iris gözükmüyor msj geldi irisi kazandığıma dair ama iris yok

2. Prophecy

Prophecy User

Supporta yazarsan ilgilenirler

3. Merhaba ,

Eğer toplamda 8 adet droit var mı ? Eğer toplamda 8 tane droit vardıysa alışverişten kazandığınız gelmez. Konuyla ilgili olarak server , ID , tarih , saat ve malzeme gibi bilgileri yazıp support'a mesaj yollayınız.

İyi forumlar.

4. ..KABUS..

..KABUS.. User

öncelikle kolay gelsin adminlerim ben ticaretten iris'e bastım teklifim geri cevrildi buraya kadar sıkıntı yok ben sıkaylaba gönderdiğim mazemeleri reklamları izleyerek süreleri azaltıyordum birden baktım bende 5 adet iris vardı ve 4 düştü nasıl oldu anlamadım ben bütün irisleri aynı anda tamir ederim ve irislerim şu an % 40 bir yadımcı olursanız sporta yazım ama cevap gelmedi

5. Merhaba ,

Oyuna müdahale yada hesap inceleme gibi bir yetkimiz yok. Konuyla ilgili olarak anlaşılır şekilde server'ınız ve ID'nizi de yazarak support'a mesaj yollayınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.