İris,Arge Ve bo2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErzincanLee tarafından 12 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay Yoldan İris Arge Bo2 Eksilerimi Nasıl Tamamlarım . Şuan Leonov İle Eski Haritalarda Kasılıyorum . Devam Edeyimmi Yoksa Yeni Haritalara Geçip Tallin , Cubi Tallon , Lokum'mu Keseyim ? :D

Özellikler :

15 Lf3 (1 tanesi 3 level 1 tanesi 2 level)
    6 Bo2
    15 Elit Hız
    7 Flax
    Hangar : Goliath , Leo
    Pet : 8 level Modüller : Hammade T. 2 Ticaret 1 Kamikaze 1 Tamir 1 Oto Yağma 1
    Arge : 9

Birde 24 Arge için Nasıl Dizmeliyim ?

İyi Forumlar.

2. Benim nasıl emi fullediğimi anlatayım Cubicon haritasında sabahtan akşama kadar cubicon kestim Kastığım uri ve krediyle hem uriyle hemde ihaleden lf-3 ve kalkan alarak silah ları ve kalkanlarımı tmmladım İrisleri nasıl fullediğimi hatırlamıyorum ama hızlı oldu :D 1 haftada 8 irisi tmmladım herşey tmmlanınca 24 arge yapıp kalın sıkmaya başladım Sonrası zeta kapısı alfa beta gamma diye gitti :)

3. Tamam da bu Ekipmanlarla En İyi Cubi Vs Demi Kasılırım Yoksa Eski Haritada Leo İlemi Kasılayım ? Ayrıca 24 Arge İçin Nasıl Dizmem Gerekiyor ?

4. cubi kes çop al sat kasıl

5. cubide takilabilirsin

6. Bencede eğer serverinde sürekli cubi kesiliyorsa goliath al hızları besle full cubikon kesip çöpünü al sat.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.