Iris geliştirme hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŁΞSTЯOX tarafından 22 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŁΞSTЯOX

ŁΞSTЯOX User

tekrardan herkese iyi günler.
    artık geliştirmeye başlamak istiyorum, her yerde iristen başlanılması gerektiği yazıyor, bende öyle yapacağım. 100k uridium'a bir iris 16 seviye oluyormuş ancak;

tüm irisleri aynı anda mı geliştirmeliyim yoksa bir tanesini hemen 16 mı yapmalıyım, hangisi daha kârlı olur benim için? görüşlerinizi bekliyorum.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bence orantılı şekilde geliştirme yapın.

Örneğin droitlere koyduğunuz silahların ekstra bonus alarak hasarı artabilir ama sadece 1 tanesini geliştirirseniz diğerlerinde ekstra hasar olmayacaktır.

İyi forumlar

ŁΞSTЯOX bunu beğendi.
  3. ŁΞSTЯOX

ŁΞSTЯOX User

"geliştirme sistemi hakkında" konusundan hesapladım, şuanda hepsini en fazla seviye 4 yapabiliyorum. bu da %12 fazladan hasar anlamına geliyor ancak bir tanesini geliştirirsem bu oran %6 ya düşüyor, cevabınız için teşekkür ederim modum konu kilitlenebilir.

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz görevimiz.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.