İris geliştirme mi Ganimet anahtarı mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 23 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

GELİŞTİRME Mİ GANİMET ANAHTARI MI ?

1. GELİŞTİRME

oy sayısı 0
    0,0%
  2. ANAHTAR

oy sayısı 4
    100,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

Merhabalar :)
    Ben 9 iris (apis) 15 zetada 4 havoc , 5 lf4 (bu zamana kadar çok az kutu açtım) sayamayacağım kadar lf3 ,bo2 ve elit hıza sahibim . spectrum venom tasarımları var . Yaklaşık 400 k uri var bu uriye irisleri mi geliştirsem ganimet anahtarı alıp lf4 çıkartmaya mı baksam .

(GANİMET ANAHTARI DİYENLER HANGİ GÜNDE AÇICAĞIMI SÖYLERSE SEVİNİRİM ZEUS 10 PARÇA ZEUS GÜNÜNDEMİ LF4 İÇİN LF4 GÜNÜNDEMİ)

Birde ek olarak bütün irisler 16 lwl olunca %15 lik kalkan bonusu mu veriyor ek olarak cevaplarsanız sevinirim.

2. Mαтαdor

Mαтαdor User

Zeus gününde kutu açmalısın. Şansın varsa lf-4 te alabilirsin. Şuan senin için en önemlisi zeusu almandır. Sonrasında ise bence irisleri geliştir yada biraz lf4 lerini arttırıp öyle de geliştirebilirsin.

3. Merhabalar;

İlk olarak droitlerin tamamının geliştirmesi ek özellik kazandırmaz yani bir droitin geliştirmesinin özelliği sadece geliştirdğiniz droitin bosunu etkiler.
    ikinci olarak bence kutu açın zeus gününde hem lf4 bulabilirsiniz hemde 10. irisinizi zeusu tamamlarsınız yazmamışsınız ama 9. iris sizde büyük ihtimalle apis var diye tahmin ediyorum:D
    İyi forumlar.

4. WolfWar

WolfWar User

Geliştirme sizin için daha erken bence kutu açarak LF4 sayınızı arttırmanız sizin için daha iyi olucaktır :)

5. hedefim

hedefim User

evet modum apis var o zaman ben zeus günğnde açayım hem zeus çıksın hemde lf4

6. irisler 16 olunca %15 kalkan sağlıyor. bu her biri için geçerli. hepsinin 16 olması gerekmiyor.

7. Lf4 sayını en az 20 yaptıktan sonra iris geliştirmelerine yönelmeni tavsiye ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.