İris Geliştirmeleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *^*AnGaRaLı*^* tarafından 4 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Size bi sorum olacak. Diroit geliştirmeye başladım 6 4 4 4 3 3 3 2 oldu ama hangarda baktığımda etki kısmında hasar yada kalkanda herhangi bi artış görünmüyo. Altında geliştirme seviyesi hasar : 6, kalkan : 6 yazıyor. Etki etmesi için 16 seviye mi olması gerekiyo? Şimdiden cevaplarınıza teşekkürler :)

2. nerdeyse 1 saat oldu konunun görüntülenme sayısı 1 tekrar üste çıkarayım şu konuyu :D

3. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Tabiki etki etmesi için 16 olmasına gerek yok aksi halde 1'den 15. seviyeye kadar yapılan geliştirmeler işe yaramazdı. Ayrıca sizinde dediğiniz gibi altında hasar:6 kalkan:6 yazıyorsa sorun nedir? 16. seviye diroitlerdede hasar:16 kalkan:16 yazıyor.

İyi forumlar.

4. Etki kısmında hala 10%/20% yazıyo orası artmadı da onun için sordum emin olamadım şimdi devam edicem geliştirmelere teşekkür ederim.
    Birde geliştirmeye irislerden başlamam iyi mi oldu lf4 geliştircektim ama yeni lf4 ler çıktığı için eski lf4 ler etkisini kaybededebilir diye irislerden başladım

5. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Kendi fikrimce İrislerden başlamanız yerinde bir tercih olmuş.

Kalkanlar ie devam etmenizi tavsiye ederim tabii bağlayıcı değil yinede siz bilirsiniz.

Arkadaşların da fikirlerini alalım.

iyi forumlar.

6. ben de kalkanlarla devam etmeyi planlıyodum galiba şuan en mantıklı hareket bu olacak,
    yeteri kadar cevap aldım ben teşekkürler konu kapanabilir :)

7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Konuya gereken cevaplar verilmiş olması ve isteğiniz nedeni ile kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

thelord3858 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.