İris geliştirmeleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►►►Ċ®ЦΣŁ◄◄◄ tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar geçen gün irislerim patladı ve hepsi 16 lvl di ben bunları en kısa sürede nasıl tekrar 16 lvl yaparım önerilerinizi bekliyorum

2. Merhaba ;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

3. İrislerini açık arttırmadan al ondan sonra hepsini uri toplayarak yada uri satın alarak tekrardan 16 yap :D Bu arada geçmiş olsun.

4. 8 iris apis ve zeus u 16 lwl yapmak için ne kadar uri gerekiyor toplamda. geliştirmede %100 mü yaparak yapıyorsunuz yoksa %90 falan yaparak mı geliştiriyorsunuz?

5. %100 yaparak geliştiriyorum indirimsiz tanesi 100 bin uri galiba

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  6. vip+indirim ile 70.000 e gelir tanesi. 10 tanesi 700.000 çok makul.

7. Uridium ile alınan ekipmanların toplam geliştirme maaliyeti

Gördüğünüz gibi ; %100 ' lük şans denemesi göz önüne alınarak ; %30 İndirim ile fiyatı 72674 Uridium

Eğer 10 Droidi geliştirecekseniz ( 8 İris , 1 Apis , 1 Zeus ) ;

72674 * 10 = 726 740 Uridium yapmaktadır.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Geçmiş olsun diyelim öncelikle.İrislerinizi açık arttırmadan alabilirsiniz.Ancak geliştirmeler için toplu uridium daha makuldür.Bunun içinde durumunuz varsa uridium çekimi yoksa kapı yaparak zaman içinde biriktirebilirsiniz.

İyi forumlar

9. önerileriniz ve ilginiz için teşekkür ederim konu kilitlenebilir sağolun

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Biz teşekkür ederiz.Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.