İris Geliştirmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ygafff

ygafff User

Merhaba.
    8 İrise Sahibim 31 Lf3 1 Lf4 Var.Önümüzdeki Geliştirme Gününde İrisleri Geliştirceğeim.Hepsini 16 Yapacağım.Şuan Hepsi 2.Seviye. Size sorum şu :
    İrislerin hepsini 16. seviye yapınca ve hepsinin içine lf3 koyarsam ne kadar damage artışı gözlemlerim ?
    mesela : irisler 2.seviye iken gemi 3k vuruyordu hepsi 16.seviye vurduğu zaman bu 5kya çıktı gibi..
    bu sorunun cevabnı çok merak ediyorum.bir sürü uridium harcıyacağım. yararını görmek istiyorum.
    keyifli forumlar
    Not:Gemi Aegis Veteran Tasarımı Ve 1 Havoc Var.

2. تأثير

تأثير User

Geliştirme için erken, hesap yapması da zor değil şöyleki 16 lf3 lazerinin hasarı 16x150 = 2400 Droidleriniz 6 seviye geliştirmeleriniz 16 dayken alacağınız hasar yüzde bazında toplam %16 olmakta. 2400*16/100 = 384 hasar artışı. Bu hasar artışı sadece droitlerden gelen yüzde. Gemi tasarımı arge. vb etkiler ile biraz daha artar. Fakat benim tavsiyem o kadar uri ile önce apis ve zeusu almanız. Bu seviyedeyken geliştirmelere uri harcamak çok gereksiz. Ha bu arada artış 384 olmayacak %6 geleceği için daha az olacak. Halbuki apis ve zeus kafadan hiç bir ekstra hasar artışı olmadan 600 arttıracak. Ek hasarları hesapladığınızda çok daha büyük bir rakam.

Son düzenlenen: 25 Haziran 2015
  3. ygafff

ygafff User

Apis ve zeus için zeus parçası 1 parça apis ise 6 parçası var yani indirim + vip de var ancak çok maliyetli oluyor.

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Uridiumunuzu ganimet anahtarına yada argeye harcamanızı daha uygun görüyorum.Kasılan bir geminiz var ve irislerin patlaması gibi bir durum size büyük zarar verecektir ancak ganimet anahtarlarından çıkacak ekipmanların kaybolma riski yoktur.Diğer taraftan argede işinizi sürekli olarak görecektir.

Keyifli forumlar.

5. تأثير

تأثير User

8 iriside 16 yapacağım dediniz ondan daha az tutar uri konusunda endişeliyseniz. 20. parçadan sonra daha fazla parça toplamak zorunda değilsiniz zaten. Apis indirim ve vip varsa 20. parçada 140 bin uri, zeus 190 bin uriye düşüyor. Arada ekstradan indirim geliyor o zaman fiyatlar daha da düşüyor. Az önce beraber yaptık hesabı 8 irisi azıcık bir hasar artışı için 16 yapıp dünyanın urisini harcamak ileri seviyelerde etkili olacak bir şey. Yine de kararlıysanız buyurun geliştirin.

6. ygafff

ygafff User

Peki ozaman iris geliştirmesi yapmayacağım. Yeni açacağım konudan devam edelim :D
    Konu kilit.

7. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.