Irıs Hasar Kontrolu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Ĥúкúмdáя¢єякєz→38, Nov 8, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Irıs kontrol uyarısı

1. Olsun

95.7%
  2. olmasın

4.3%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba Arkadaşlar malumunuz klan şavasları çok olmaktadır. Heleki Full klan yada sıralamadakı Klanlar sıralarını yerınde tuta Bilmek için olduğunca çok şavas acarlar ve bu şavas sonuçları oo malumunuz ırıs patlamaları gerçeklesır cpu olmasına rağmen tamir etmeme gibi bir özellıgı oluyor ve ırısler bumm :) bunun için irisler %70 olduğunda oyun ekranında yanı yenı msj gelmiş gibi ırıs hasar seviyesı %70 oldu gibi bir yazı çıka bilir oldukı oyuncu bunu fark etmedı bunu ırısler %90 oldugunda oyunda her 1 dk da bir kırmızı işaret yanıp yanıp dursun ve geliştirilmiş o irislerımız patlamamış olur ve tekrardan geliştirme için ugraşmayız

2. mantili ancak mesaj yeri yeribne ekranda iris hasar durumu %90v uzeri oldugunda uyari verse her giris te pencere ciksa taki patlayana kadar hahah

3. insan halı fark etmıyor erkenden uarsa bır zararı olmaz dıye dusundum tabıkı hasar 90 nı buldugunda kırmızı hasar ısaretı verırse daha ıyı olur

4. %10 detek 5 kez patlatım 16 lvl artık gozum hep hangarda olmalı

5. Kesinlikle olmalı.Ben CPU yüzünden 2 kez 8 irisimi kaybettim CPU kullanmıyorum dikkatsizliğimede geldi yine 8 iris patladı.Sürekli 16 lvl yaptım bir kez daha patlarsa çarımı boşaltırım :D

Şaka bir yana her yönden ciddi , olumlu bakılacak bir konu.
    Çok Mantıklı Destekliyorum.

Last edited: Nov 10, 2014
  6. Arkadaşlar Desteklerınızı Beklıyorum.

7. Merhaba, Fikrinizi çok beğendim.Fakat bu uyarıyı yapan şeyin de bir CPU olması taraftarıyım.Sonuçta herkeste olursa bir anlamı olmaz diye düşünüyorum. İyi Forumlar...

Last edited by moderator: Nov 9, 2014
  8. tabutçu99

tabutçu99 User

bence iyi fikir benim 2 kere 8 iris patladı toplamda 16 iris ve geliştirilmiş :( olsa iyi olur

9. Ama Herkez Bu sorunu yasaya bılır tabıkı cpu olarakta ola bılır ama herkezde olması ıyı olur bu ırıs patlamaı herkezın basına gelmektedır

Last edited by moderator: Nov 9, 2014
  10. bencede olsun

tabutçu99 likes this.
  11. olsun yoksa irislerimiz patlar ben 3 irisliyim geliştirmedim ama yinede değerli çünkü güçsüz olduğum için iris alamıyorum kesinlikle olsun

12. bu konuyu eski forumda açmıştım.

13. Olsun , gözünü seviym oyunu kulln :D

14. Abim iris direk patlamamalı :D ama +1

15. Kesinlikle olmalı +1

16. dogrudur ama duzenlım dedım destekleye bılırsek hayata gecıre bılırız bu gelıstırmeyı

17. iEmre

iEmre User

Biz Türk'üz Oyun bize deseki 3 kere bak irislerin %70 ooo daha %100 'e cok var kapat tusuna basar devam ederiz :D

18. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende destekliyorum iris kaybı yaşamadım ama yaşayanlar bilir bence olmalı.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.