iris kayboldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **KOMUTAN**70 tarafından 27 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iris oyundan çıkmadan once vardı oyuna girdiğimde 1 irisim eksik olarak gordum neden acaba ?

2. Merhaba ,

Hasar oranı %100 olduysa patlamıştır. En son hasarı kaçtı hatırlıyor musunuz ? Eğer çıkmadan önce patladıysanız fark etmemiş olabilirsiniz fakat hasar oranından dolayı patlamıştır.

İyi forumlar.

**KOMUTAN**70 bunu beğendi.
  3. hayır hasarı %50 idi çıktımgımda

cm bey neden cevap yazmıyosunu hasarı %50 idi dedim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2013
  4. Merhaba ,

En son ne zaman baktınız ve %50 hasarlıydı ? Ayrıca daha sonrasında kaç kere patladınız yada patladınız mı ? Kaybolan iris'in hasarı %50 olduğuna emin misiniz ? Çünkü durduk yere iris kaybolmaz. Ya satılır yada hasar'dan dolayı patlayarak kaybolur.

İncelenmesi için isterseniz support'a yazınız.

İyi forumlar.

5. supporta yazmam gerek o zaman

he birde satsam acaba seyir defterinde yazarmı

6. Merhaba ,

Satmışsanız eğer Seyir Defterini yada Uridium > Balans kısmını kontrol ediniz.

Support'a yazın gelecek cevap en doğrusudur.

İyi forumlar.

7. supporta yazıdm ama benden bilet numarası istiyo onu nerden bulucam

8. Merhaba ,

Support'a mesaj yolladığınız da size otomatik olarak mesajınızın ulaştığına dair ve bilet numarası olan bir mail gelir. Daha sonra ise yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelir.

Resimdeki gibi mail geldiyse mesajınız ulaşmıştır. Asıl gelecek cevabı bekleyiniz.

İyi forumlar.

9. Az önce arkadaşımında gitti support a yazdı geri geldi.

Sanırım oyun hatası ama ilk defa böyle oyun hatası fark ettim :D

10. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.