Öneri İris, LF3, Bo2 ve Bazı Eşyaların Fiyatı düşsün.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AdeoNeX tarafından 1 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Dükkandaki Bazı Eşyaların Fiyatı Düşebilir mi ?

1. Düşebilir, Mantıklı.

oy sayısı 4
    57,1%
  2. Düşmemeli. Yeni oyuncular daha çok uğraşsın.

oy sayısı 3
    42,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AdeoNeX

AdeoNeX User

Bazı eşyaların fiyatı düşmeli. Çünkü oyuna yeni başlayanlar için Uridium kasmak v.s. zor. Özellikle 30 Küsür LF3 almak için 300.000 uridium kasmak... İrislerden bahsetmiyorum bile. Ancak full lf3 full bo2 aldıktan sonra alınabilir o irisler. Bu da yaklaşık 3 ay v.s. sürer. İrisler sizce de çok pahalı değil mi ? 1. Si 15.000 2. si 24.000 diye gidiyor. Bu bence sabit bir fiyata konulmalı. Örn : 20.000 uridium. Bo2 zaten çok pahalı. 7500 Uridiuma düşebilir.

2. herşey aslında çok basitleşti farkında değilsin bence. öncesinde double gg bile yoktu.40 gg dönen vardı havoc için. şuan max 8 de fullenır havoclar.önceden irisler milyonlardı şuan max 30 m hatta bazı serverlde 1 m 10 k bile gittiğini gördüm lf3 pazarda ucuz ayrıyeten montaj özelliği geldi peti daha ucuza alıyoruz(lf 3alamayan için markette 300 kya 145 hasar vuran var lf3 den hiç bi farkı yok) .scrap kas al. veya zeta yap hem iris hem pet yaparsın üzerine 100 arge 50 anahtar ..nasıl hala çok pahalı olabilirki.aslında dhada ucuzlaştı herşey .uri vermek zorunda değilsin. yinede ucuzlarsada bi sıkıntı olmaz tabi .

He bide 6 yıl kadar önce talon kesiyorum 3 4 k vuruyorum döne döne döne f.üreğe dönmüştük. yinede yılmadan kasıyorduk bence biraz da azim lazım yoksa bu oyuna hiç bulaşmamak lazım.

Shadow.sword ve Default001.ini bunu beğendi.
  3. En basitinden günlük girişle bile verilecek seviyeye geldiğini düşünürsek bence buna gerek yok. Onun haricinde çoğu serverde eskinin gözbebeği goliathlar 10-20 k ya alınabilecek hale geldiğini de hesaba katarsak şu an oyundaki sıkıntı bence Yeni başlamışken gelişmek değil. Asıl sıkıntı belli bir noktadan sonra gelişebilmek için ya insanlıktan çıkmışçasına oynamanın gerekmesi ya da para yatırma ihtiyacının olması.

4. Artık oyun her ay 1 lf3 2 lf4 veriyo hem birleştirde geldi artık yeni lazer türleri de çıktı. Bence gerek yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.