İris mi Arge mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LordCasperTR61 tarafından 26 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleyküm beyler bir konuda yardıma ihtiyacım var 4 lf3 silahım boşta 16 bin uridyum var 1 tane iris mi alayım yoksa uri biriktirip argeye mi yatırayım arge seviyem 4 kalın sıkma metodunda gidiyorum

Gemim Goli Full lf3 4 droid var onlarda lf3 tasarım G-enforce x1 ile 3 k vuruyorum civarı sizce ne yapmalıyım günde 1k uri rahat kasabiliyorum oyuna girdiğimde yardımınıza ihtiyacım var Pet de var daha yeni ama :D

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Oyuncularımızdan görüş ve öneri almak istiyorsanız konularınızı Yeni Başlayanlar da açabilirsiniz.

Kredi kasıp irislerinizi ihaleden alabilirsiniz.

Ayrıca montaj kısmında da temin edebilirsin.

Uridiumlarınızı biriktirin ve Günlük dosyası indirime girdiği zaman alabilirsin.

İyi forumlar.

3. anakin5555

anakin5555 User

Tabiki arge (ama bu ikisi için :D) çünkü irislere asla uri vermemelisin bence açık artırmada sabah 1 milyona alanlar var :)

4. Sabahları 1m iris alan var mı ciddi misin dostum sen :D tamam bu gece sabaha kadar oyundayım haklısınız argeye yatırıcam urileri biriktirip birde ne zaman indirime girer günlük dosyaları ?

5. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Bugün Dükkan'da Günlük Dosyaları indirimde gözüküyor.

Tekrar ne zaman gelecek diye soruyorsanız maalesef bu konuda bizlerin bilgisi olmuyor, sistem belirliyor.

İyi forumlar.

6. teşekkürler kilitleyebilirsiniz admin bey :)

7. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz :)

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.