İRİS PATLAMALARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve free_dogansun1 tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,bu önerimde iris patlamalarından bahsediceğim.Billirsiniz irislerde patlar değil mi belki canı sıkılır patlar belkide gercek nedeni bizim göstermediğimiz dikkatsizlik! Zaten çoğu kişinin cpsundan 1 yer var değilmiz bizimkine :) Kısa keseyim şimdi irisler son alacakları hasarda bize bildirim gelicek darkorbit amcamız diycek irisin patlıyoğğ dikkat et benden söylemesi bizde bu uyarıya bakarak anaa nekadar patlamışım daha yeni tamir oldum diyebilirsiniz.Ve irislerimiz tamir edebiliriz.Böyle birşey çok iyi olur çünkü benim 3 tane patladı.Gerçekten oturup ağlayasaım geldi çünkü son irisi 130 m almıştım.Bu cpu açık arttırmada ve markette satılmasını düşündüm eğer gercekleşirse çoğu kişi bidaha almaktan kurtulur tabi gene yapmamayı unutmazlarsa :D Anket linki: *************** forum moderatörlerimiz sakın reklam vermek olarak düşünmesin başta yapmayı unuttum oyüzden siz düzenleyip yapabilirsiniz sayın moderatörler :) Desteğinizi bekliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2014
  2. Benzer konu vardı.Arayacağım bulursam bilgilendiririm bulamassam desteğimi veririm ama ankette yok :D

3. Merhaba ,

İlk olarak özellikle forum dışı link paylaşımı yasaktır.

Ayrıca konuya gelecek olursak iris patlamaları ile ilgili bölümde bir çok konu açıldı. Bölümde araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. bu gun benimde takıı oldugu halde patladı irislerim

5. ben 10 kez iris patlatım 8 tane olarak gemie credi 500m altına indirmiyorum 1 aydır patamıyor :D
    ama %70 hasar geçinde yukarda her 2 dk da bir '' irislerinizden 3 tanesi %70 hasar ulaştı '' veya irislerinizden 8 tanesi %70 hasar ulaştı

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.